Srpski glumac doživeo napad panike, pa podelio sliku kako je to izgledalo: To je strah neviđenih razmera!

- I smatram da je ovo jedna važna tema o kojoj ljudi, mediji, psiholozi treba da pričaju - rekao je on

  • 0
Ammar Amar Mešić Instagram napad panike Printskrin: Instagram/ammarsadvam

Srpski glumac Ammar Mešić otkrio je na svom nalogu na Instagramu da je prvi put u svom životu doživeo napad panike. On je svoje iskustvo podelio sa svojim pratiocima.

Kako je istakao, u tom trenutku ga je njegov trener fotografisao, a on nije znao šta ga je snašlo.

- Juče, u ovom momentu, dok me moj trener naravno slika, ja doživljavam prvi put u životu napad panike ili anksioznosti. Odjednom, iz čista mira, javlja mi se strah, lupanje srca, nije mi bilo jasno zašto, kako… Strah neviđenih razmera. I naravno da ću odmah da se vratim na psihoterapije, i hoću da kažem da i mi kao tamo neke "javne ličnosti" imamo iste probleme kao ti, vi, oni… - započeo je Mešić na svojim društvenim mrežama, pa dodao:

- Hteo sam da podelim sa vama ovaj moj moment jer će možda nekome značiti i da znate a i da ja znam da nisam sam u ovome, kao što ni ti nisi sam/sama. I smatram da je ovo jedna važna tema o kojoj ljudi, mediji, psiholozi treba da pričaju. Potražiti stručnu pomoć ne znači da ste ludi. Bar ću ja koristiti svoj uticaj koliko mogu i pomoći onima koji žele. Tako da budite slobodni i podelite vaša iskustva sa mnom kao što ja delim sa vama. Verujte mi da ćete osetiti olakšanje - zaključio je Mešić na svojim društvenim mrežama.

Ovaj momenat zabeležen kamerom pogledajte u galeriji ispod.

Video: Ammar Mešić je morao da bira između Olje Lević i Milice Tomašević: Evo koga je izabrao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA