Sloba Radanović progovorio o privatnom životu i prinovi: "Ispunjen sam na svim poljima"

- Što se tiče mog privatnog života, mogu da kažem da sam srećan - rekao je Sloba

  • 24
Sloba Radanović Printskrin: TV Pink

Pevač Sloba Radanović progovorio je o privatnom životu, ali i supruzi Jeleni koja je u drugom stanju, kao i novim planovima kada je u pitanju njegova karijera.

Naime, Radanović do sada nije zvanično potvrdio da je njegova izabranica, Jelena Đuričanin, trudna, te da očekuju prinovu, a sada je otkrio i razlog.

- Ne delim svoj privatan život, neću ništa da govorim tako da neka se naslućuje (smeh). Neću ništa da pričam, čuvam malo privatan život za sebe, tako sam rešio, ali imaćete sve informacije kada bude vreme za to. Što se tiče mog privatnog života, mogu da kažem da sam srećan, ispunjen sam na svim poljima i nemam nikakvih problema - rekao je Sloba.

Pevač je zajedno sa Jelenom nedavno posetio svoju majku Draginju, koja se u poslednje vreme zdravstveno oseća bolje.

- Kad god imam vremena, potrudim se da odem tamo i da što više vremena provedem sa majkom. Kada odem u Zrenjanin, trudim se da ne idem na mnogo različitih mesta, trudim se da što više vremena provedem sa majkom. Što se tiče posla, ima ga dosta, ali uvek pronađem vremena i za takve stvari - rekao je Sloba i otkrio da već uveliko radi na novim pesmama.

- Radim na novom albumu, obradio sam jednu pesmu koja će uskoro izaći tako da imaćete priliku da je čujete. Ja to planiram na zimu, ali možda se i otegne, ko zna - završio je Sloba Radanović za "Premijeru".

Video: Sloba Radanović gori bez Jelene u Budvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nuena

    21. septembar 2022 | 17:06

    Cuva svoj privatni zivot? A bivsu zenu su on i materesina razvlacili i svasta pricali za nju a sad kao fin covek, porodican? Pazi se karme, medjede.

  • Alma

    21. septembar 2022 | 17:48

    Nedavno je izjavio da mu je zadruga blagoslov jer mu je donela uspeh... To što je usput emotivno osakatio dve žene je kolateralna šteta. Ljigavac bez savesti i morala bio i ostao.

  • Mozga bez

    21. septembar 2022 | 16:55

    Ispunjen je svuda, sem u glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA