Saška i Đorđe prvi put progovorili o gala svadbi i njihovom odnosu: Đoković sve oduševio jednim potezom

- Otkako smo se vratili u Beograd sumiramo utiske i prilično je teško pronaći reči kojima bismo mogli da opišemo kako smo se proveli na venčanju - rekli su Saška i Đorđe

  • 4
Saška Veselinov, Đorđe Đoković Printskrin: Instagram/ whoisilija

Saška Veselinovi najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković otpočeli su vezu prošlog leta i od tada se nisu razdvajali.

Svoju ljubav prošle nedelje krunisali su prvo sklapanjem braka u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a zatim i građanskim venčanjem u jednom rizortu u Crnoj Gori. Upravo u ovom magičnom letovalištu ugostili su svoje porodice i najbliže prijatelje na svadbenom veselju za koje oni koji su imali čast da budu pozvani kažu da je jedno od najveselijih i najluđih kojem su prisustvovali.

Saška i Đole sada su podelili svoje prve utiske nakon svadbe.

Njih dvoje su otkrili kako su došli na ideju da organizuju svadbu koja traje 48 sati.

- Pre svega, cilj nam je bio da naše venčanje svi pamtimo zauvek, da ga se prisećamo sa osmesima na licu i da se svi dobro zabavimo. Zato smo odlučili da smanjimo broj zvanica što je više moguće, da zovemo samo članove porodice i najbliže prijatelje.

- Bila su to dva zaista savršena dana, uz sjajnu žurku, izvođače koji su nas zabavljali, vreme nas je poslužilo, dekoracija i hrana su bile perfektne... Ono što je najvažnije, porodice i prijatelji sa obe strane sjajno su se uklopili, atmosfera je bila pozitivna i vesela i, u stvari, to je ono što je učinilo naše venčanje i celokupno slavlje idiličnim.

Oni su progovorili i o organizaciji tako velikog venčanja.

- Od samog početka planiranja venčanja bili smo usaglašeni. Razgovor o tome kako će sve izgledati, koliko će gostiju doći, kakav će dres kod biti, kakvu dekoraciju želimo i gde želimo da se sve to odigra, trajao je svega pet minuta. Podelili smo uloge, ja sam bila zadužena za estetiku, dekoraciju, poklone koji su gosti dobijali, a sadržali su muške i ženske kupaće kostime, šešire i torbe mog brenda - rekla je Saška.

- Do mene je bilo da organizujem muziku, protokol i ono najvažnije - da usrećim svoju mladu i ispunim joj svaku želju. Naravno, pomoć je bila potrebna i neizmerno smo zahvalni svima koji su učestvovali u organizaciji i proslavi naših najvažnijih dana - dodao je Đorđe.

Njihov izbor za svadbu je bila Crna Gora, a sad su otkrili zbog čega.

- Naša želja bila je da građansko venčanje provedemo na bajkovitoj peščanoj plaži i da otputujemo na mesto koje nije daleko, a na kom će naše zvanice moći da ostave sve svoje brige i misli kod kuće i dođu samo s malim koferom potrebne odeće i dobrim raspoloženjem, pa je to bio logičan izbor.

- Bilo je dosta događaja u toku dva dana, pa sam želela da imam različite haljine. Iskreno, najveći izazov bio mi je dizajniranje venčanice za građansko venčanje u ime mog brenda. Uživala sam u procesu rada, finalni proizvod je stvarno bio savršen i time sam najavila čime ću se baviti u skorijoj budućnosti.

Par je i opisao atmosferu sa svadbe u Crnoj Gori.

- Otkako smo se vratili u Beograd sumiramo utiske i prilično je teško pronaći reči kojima bismo mogli da opišemo kako smo se proveli na venčanju. Kako rečima opisati sreću i zadovoljstvo kada doživiš nešto o čemu si maštao celog života - objasnio je Đorđe.

- Veselje nije stalo puna dva dana, gosti su sve vreme bili na i nikome nije falilo energije. Što se nas dvoje tiče, bili smo srećni što naše porodice i prijatelji toliko uživaju i što smo zvanično nogama muž i žena - nadovezala se Saška.

Njih dvoje su otkrili i zbog čega su mladi poželili da stanu na "ludi kamen" za razliku od svoje generacije.

- Mi smo se od prvog dana povezali, zaista. Nama nije bilo potrebno da se prilagođavamo jedno drugom jer se savršeno razumemo u svakoj životnoj situaciji. Prilično brzo smo počeli da živimo zajedno i nama je ovaj korak samo kruna ljubavi - odgovorila je Saška.

Đorđe je istakao da ga je kod Saške opčinila njena duša.

- Pre svega, kada sam je upoznao, opčinila me je njena jedinstvena lepota, njen osmeh. Kako smo se upoznavali, tako sam se iznova zaljubljivao, iz dana u dan, u njene oči, strast... Pažljivo sam je slušao i pratio i na kraju shvatio da je ona moja srodna duša, moja svrha i moj životni saputnik.

S obzirom na to da je sada deo poznate familije, Saška je otkrila da li oseća neku vrstu pritiska.

- Zaista ne osećam nikakav pritisak, Đorđe i ja gradimo naše živote i karijere i to je jedino što nam je bitno. Svesni smo da postoji veliko interesovanje i pritisak medija, ali se mi trudimo da našim uspesima prevaziđemo breme prezimena Đoković i tako pišemo našu sopstvenu priču.

Novopečena mlada progovorila je i o porodici Đoković.

- Zahvalna sam što sam tako dobro prihvaćena. Imali smo vremena da se svi upoznamo i dodatno zblizimo, da se čujemo i vidamo i kad Đole nije tu. Za mene je bitno da se poštujemo i da nema zle krvi u porodici, a odnosi kakve smo s vremenom stvorili mnogo me usrećuju - rekla je Saška za "Stori" , a onda je Đorđe otkrio kako su njegovu izabranicu prihvatili njegovi prijatelji.

- Naši prijatelji su od samog početka uključeni u našu vezu, a neki su bili i prisutni kada smo se upoznali. Oboje smo prihvaćeni od starta i zbog toga smo i imali takve žurke prethodnih dana, jer sada svi međusobno druže, odgovorio je Đorđe.

Njih dvoje su istakli kako se ništa nije promenilo u njihovom odnosu otkako su se venčali.

- Kao što smo i rekli, mi živimo zajedno od rane faze naše i ništa se nije promenilo otkako smo postali supružnici. Uživamo u ovoj ljubavi, a zajednički život i brak mogu nam samo pomoći u tome - objasnila je Saška.

Oni su progovorili i kako izbegavaju monotoniju u odnosu.

- Trikove nemamo, ali dosta razgovaramo. Tako dolazimo do svih rešenja, pomažemo jedno drugom u raznim sferama života i na taj način zajedno rastemo - otkrio je Đorđe.

- Trudimo se da što više vremena provodimo zajedno, da sve delimo i da svakodnevno gradimo našu ljubav - otkrila je tajnu Saška.

Video: Prvi ples mladenaca: Đorđe Đoković i Saška Veselinov u zanosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxxx902

    21. septembar 2022 | 13:39

    A koje je tacno zanimanje ovog malog sem "brat Novaka Djokovica"?

  • Zax

    22. septembar 2022 | 00:29

    Naravno, uvek mora da postoji jedan hejterski komentar.. Ajde hejteri pustite nas malo da uzivamo u lepim vestima i slikama.. Sta ste se svi bacili na malog Djordja, mada vise i nije tako mali, kao da je sin nekog kriminalca ili nesto slicno.. Normalan decko, ozenio se, radi, zaradjuje, neka su nam mladenci zivi i zdravi još godina 100

  • Joja

    22. septembar 2022 | 00:27

    Bravo za ovu prelepu decu, srećan i plodan brak im želim. Prelepe reci sa obe strane, strast i ljubav se vidi u njima. Ovaj Djole je toliko elokventan i fin mladic, zasluzuje ovu prelepu devojku kraj sebe i nadam se da ce da se vole jos dugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA