Jovana Jeremić raskinula s dečkom? Voditeljka stavila tačku na vezu s Nenadom, ima novog, moćnijeg muškarca

Voditeljka je bila ta koja je stavila tačku na odnos Sankovićem, ali je odmah našla novog partnera, koga krije kao zmija noge i još ne želi da ga prikaže u javnosti

  • 16
Jovana Jeremić Prinskrin: Tv Pink

Jovana Jeremić navodno je raskinula vezu s dečkom Nenadom Sankovićem, ali nije dugo samovala.

Voditeljka je bila ta koja je stavila tačku na odnos sa sinom čuvenog ginekologa Nikole Sankovića, ali je odmah našla novog partnera, koga krije kao zmija noge i još ne želi da ga prikaže u javnosti.

- Jovana je skoro ostavila Nenada. To više nije bilo to. Nije mogao da je prati i da se nosi sa svim onim što njen posao nosi. Ona je bila ta koja je inicirala raskid. Svako je krenuo svojim putem, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, Jovana nije dugo samovala, pa je ubrzo našla novog udvarača. Još su na početku, ali joj u svemu odgovara i super se slažu. Posle teškog perioda zbog pretnji koje je dobijala na društvenim mrežama i stresa koji joj je sve to prouzrokovalo, novi dečko joj je pružio podršku i našao joj se pri ruci. U pitanju je dobrostojeći i zgodan muškarac. Baš ide uz Jovanu i njen temperament - ispričao je izvor "Kurir".

Jovana ne želi da komentariše ova saznanja, ali je rekla i da ona nije žena koja vara, ali zna šta želi u svom životu.

- Ne želim da komentarišem svoj ljubavni život. Vreme će pokazati da li smo Nenad i ja jedno za drugo i da li ćemo opstati. Bitno je u svakom momentu da smo iskreni jedno prema drugom. Ja nisam žena koja vara, ali sam žena koja zna šta želi u svom životu - poručila je Jovana.

Video: Jovana Jeremić plače zbog pretnji koje dobija od čoveka Velje Nevolje: Piše mi da će da me siluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    21. septembar 2022 | 14:55

    SPASOVDAN za Nenada!

  • Grof

    21. septembar 2022 | 14:52

    I takooo, lokalni lepotan za lepotanom, lovator za lovatorom dok se samohrana dragana ne istroši a to brzo stigne, brže n’o što se misli!

  • Laki

    21. septembar 2022 | 15:39

    Ko god da je Nenad, taj je sigurno slep i gluv. Posle ovoga, ni pakao mu ne bi teško pao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA