Ilda Šaulić proslavila rođendan naslednici: Roze haljina od tila, krila i torta na tri sprata

Pevačica i njen suprug su za ovu priliku izabrali belo odelo na pruge

  • 0
Ilda Šaulić Foto: Marko Jovanović, Instagram/ildasaulic

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković proslavili su šesti rođendan naslednici Emi. Okupili su najbliže članove porodice i prijatelje, kako bi ćerki priredili pravu rođendansku bajku.

Da ovo bude poseban dan za slavljenicu, njeni roditelji su se potrudili da joj udovlje u svemu. Ema je za ovu priliku nosila roze haljinicu od tila, a na leđima je imala i krila, a nije izostala ni sva prateća rođendanska dekoracija, baloni raznih boja, torta na tri sprata i prskalice.

Dok je pevala rođendansku pesmu slavljenica je sve vreme đuskala na tatinim ramenima, a Ilda tapšala i pevala sa ćerkom.

Poznato je da se Ilda uvek smerna i da se oblači sa stilom, te tako i ovoga puta njen stajlin nije omanuo. Ona je za ćerkin rođendan obukla belo odelo na pruke, a ništa manje elegantan nije bio ni njen suprug Bojan koji je odlučio da se za ovu priliku uskladi sa ženom te je i njegov izbor bio prugasto belo odelo ispod kojeg je nosio teget košulju.

Podsetimo, ranije je Ilda ispričala jednu anegdotu koja je imala sa svojom naslednicom.

- Moja mama stalno priča da je u mladosti bila nestašna baš poput moje Eme i da je takođe sve moralo da bude po njenom. Baš pre neki dan jedan moj prijatelj joj je rekao da bude dobra zato što će joj sada doći tata, kad ona kaže "Ma tata je super, mama je opasna" - ispričala je pevačica ranije kroz smeh za Story.

Video: Love & Live ŠABANU U ČAST: Ilda Šaulić - Nismo više tako mladi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA