Nataša otkrila detalje posete Americi, pa priznala: Nisam imala gde da se vratim, živim kao podstanar

Pevačica je otkrila da sa ćerkama živi u iznajmljenom stanu

  • 1

Pop zvezda Nataša Bekvalac vratila se nedavno sa velike i uspešne turneje po Americi.

Prvo javno pojavljivanje nakon povratka iz USA, Nata je iskoristila da sa novinarima sabere utiske o provodu u Americi te otkrila da li bi i gde mogla da živi na velikoj jabuci.

Pored toga pevačica je priznala da trenutno sa ćerkama živi u stanu na dan, ali i otkrila zašto još uvek neće biti drugog koncerta u Štark areni.

- Prelepo mi je bilo tamo, presrećna sam bila što sam bila ali sam još srećnija bila kada sam se vratila. Vratila sam se kući, vratila sam se svojoj deci - rekla je Nata i otkrila da nakon Amerike ima problem sa džet legom.

- Manji problem mi je bila klima u odnosu na to da je ovo četvrti dan kako ne spavam. Tad kad me uhvati spavanje tada moram da pravim doručak deci - rekla je ona i dodala da u Americi ipak nije izgovorila sudbonosno "da"

- Teško da ću ikada ikom više reći "da". Mislim da su se novinari šalili apropo moje objave, tako sam to shvatila.

Nataša je, zatim, priznala da je najlepše kod kuće.

- Mislim da se nigde ne živi tako lepo kao u našoj zemlji. Ne znam, moožda zato što nisam probala negde drugde, ali volim da odem ali mnogo volim da se vratim - istakla je.

Na pitanje kako će proslaviti svoj 42. rođendan 25.9 Nata je rekla.

- Planiram da sam rođendan proslavim sa svojom decom a rođendansku žurku sa svojim prijateljima - rekla je i priznala da trenutno živi podstanarski život.

- Nisam imala gde da se vratim posle Amerike... (smeh) Promenile smo još jedan stan! Ovaj poslednji sam iznajmila na dva meseca, pa imamo još sedam dana. Trenutno smo u stanu "na dan" - rekla je  dodala u kom gradu u Americi joj je bilo najlepše.

- Svaki grad "preko bare" me je impresionirao na svoj način. Njujork, Las Vegas i Majami su neuporedivi. Meni je te dve nedelje bilo kao da sam u igrici nekoj, ali stvarno. U nekoj prelepoj igrici, sa srećnim krajem - izjavila je i dodala da sada ne bi mogla da živi u Americi.

- Pod neke stare dane. U Majamiju, da. Ja volim našu zemlju, mislim da mi je najlepše i najsrećnije ovde.

Nata je priznala da se u Americi opustila kada je hrana u pitanju, zbog čega je morala po povratku kujći da se vrati treninzima.

- Ponovo sam počela da treniram. Baš sam se opusila pogotovo tamo gde imate najlepše fast fudove na svakom ćošku. Ja sam neko ko fast fud obožava samo što ga izbegavam, normalno, iz milion razloga. Tamo nisam odolela par puta - rekla je.

Na pitanje da li je uspešna letnja turneja bila uvertira za drugi koncert u Štark areni Nata je odgovorila.

- Ja sam odlučila da malo povučem ručnu zato što sam ove godine mnogo radila. Biću otvorena jer mi je vrlo osetljiva ova tema. Ušli smo u sam proces i ja sam na samom početku shvatila da sam počela da ga radim iz drugačijih pobuda u odnosu na prethodni i onda sam rekla "stop". Dok se ne budem sredila u smislu, ponovo vratila ljubav u sebe, ponovo bila sveža, dovoljno dobra i radila isključivo iz ljubavi i da dam, ne razmišljajući dal će ovo, ono. Bukvalno sam krenula u grču da ga radim. Okupila sam ekipu i saopštila sam da mi treba još malo vremena i oni su mi čestitali - izjavila je i dodala da se ne plaši neuspeha kada je u pitanju drugi koncert.

- Ne lašim se neuspeha zato što ne bih išla u to da vijam da bude bolje u odnosu na rethodni nego da kažem ljudima ono što u datom trenutku osećam. Da dam ono što ima, a to ne može nikada biti pogrešno. Shatila sam da je ljubav moj jedini pokretač. Vidite kako sam se zaustavila, bukvalno nemam gorivo. Zato što sam videla milion nekih stvari koje su me raznele i nisam mogla da nađem fokus odnosno srce koje treba da bude srce koncerta - naglasila je i otkrila da se u Americi srela sa mnogim prijateljima te da nije imala osecaj kao da jje daleko od kuće.

- Tamo su sve bili naši ljudi, naravno. Kada su koncerti u pitanju ja nisam imala utisak da sam negde gde nisam svoja na svome, tako da kažem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA