≫ 

Pitali smo Cetinskog za razliku između narodne muzike i cajki: Pevač šokirao odgovorom, pa pomenuo donji veš

Toni je napustio intervju nakon postavljenog pitanja

  • 6

Pop pevač Toni Cetinski posle dužeg vremena nastupio je u Beogradu gde je napravio sjajnu atmosferu.

Toni je malo pre nastupa u Nacionalnoj klasi stao ispred novinarskih ekipa koje je šokirao kako nastupom tako i odgovorima.

Naime, pevač se potrudio da izbegne brojna pitanja na koja su novinari bili spremni da postave jer je intervju napustio posle samo dva minuta, ali je u ta dva minuta uspeo da "potkači" neke kolege.

Ekipa Telegrafa je na početku razgovora pitala pevača da li sluša narodnu muziku po klubovima i da li zna da se veseli uz cajke, na šta nas je on ispravio

-  To nije isto. Muziku, ili glazbu,delim isto kao i ljude samo na dobro i loše. Dobar i loš čovek, dobra i loša pesma. Bez obzira na žanr, koje su ljudi vere, polnog opredeljenja i tako dalje. Volim raznu muziku da slušam, imam puno prijatelja koji pevaju narodnu muziku, obožavam i sevdah, starogradske, vojvođanske, tako da ja poštujem ono što valja. Kao što sam rekao postoje dobre i loše pesme, dobri i loši ljudi, loši i dobri izvođači - rekao nam je Toni nakon čega smo ga pitali da nam objasni razliku između narodnjaka i cajki budući da je i sam rekao da to nije isto.

- Objasnite vi meni, ja znam. Da vidim šta ćetre vi reći - rekao je Toni na šta smo mu odgovorili da smatramo da nema razlike nakon čega je dao šokantan odgovor.

- Razlika između cajki i narodne pesme je u donjem vešu - rekao je pevač nakon čega je napustio intervju izbegavši da odgovori na brojna pitanja koja su okupljeni novinari bili spremni da mu postave a tiču se burnih dešavanja koja su pratila pevača ovo leto.

Video: Toni Cetinski više nije ćelav: Pevač presadio kosu i sada pokazao kako izgleda sa njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr Janez

    24. septembar 2022 | 14:17

    Gospodin!!!!

  • Filip

    24. septembar 2022 | 17:21

    Ako po vama nema razlike izmedju Silvane Armenulic i Seke Aleksic onda vam je lepo i rekao.

  • srećna

    24. septembar 2022 | 15:21

    ..Za mene najdosadniji koncert Pevaca sa koga sam izasla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA