Goca progovorila o svadbi Mirka i Bojane: "Snaju sam savetovala da bude pametna i da čuva muža i brak"

Goca je sumirala utiske sa venčanja, pa progovorila o unuku Zoranu

  • 1
Mirko Šijan i Bojana Rodić, Svadba, Goca Božinovska

Foto: Nikola Tomić

Pevačica Goca Božinovska, nakon velike svadbe koju je napravila za svog sina Mirka Šijana i snajku Bojanu Rodić, kaže da je prezadovoljna i da je bilo bolje nego što je očekivala.

- Ne volim da sugerišem nikome i da se mešam u tuđe odnose. Bojanu sam posavetovala samo da bude pametna i da čuva svog muža i brak. Rekla sam joj da u kući treba da bude kako ona kaže i, dokle god bude tako, brak će joj biti dobar. Mislim da sam ja bila previše fina i nisam dobila ništa, rekla sam joj da to sebi ne dozvoli, nego da gleda sebe i svog muža i decu - rekla je Goca, a onda otkrila kakav odnos ima sa snajkom Bojanom:

- Bojana i ja stvarno imamo fenomenalan odnos, ona je jedno divno stvorenje. Ima neku specifičnu lepotu, lepa je kao anđeo. Kada ustane ujutro bez šminke, onako u pidžami, ne možeš da je se nagledaš - rekla je Božinovska, pa je spomenula i Bojaninu trudnoću.

- Ona trenutno nema osećaj da je u drugom stanju. Radi sve isto kao i kada nije bila trudna. Iznerviram se kada podigne dete, pa idem za njom i otimam joj Zorana da ga spusti - priča Goca, a onda otkriva da je njen mali unuk Zoran veoma nestašan.

- Naučila sam ga da me mazi i kaže mi: "Mala baka", a onda on viče: "Mala ba, mala ba". Ne zna lepo da me pomazi, nego me udara, zaboli me glava koliko me udari (smeh)!

- Pre neki dan mi je ušao u kuhinju i srušio deo servisa na mermer. Prepao se, pa me gleda, a ja se smejem. Zbog njega nam je kuhinja kompletno vezana, da ne može da otvori radne delove. Uzme moju drvenu varjaču iz kuhinje i ode u dnevnu sobu, udari u komodu koja ima staklene police i sve se razbije u paramparčad.

- Problem je samo što se plašim da se ne povredi. Sve smo sklonili, nemam nijedan ukras u kući, morali smo da ih sklonimo jer njemu sve što padne podruku on polomi. Zoran je temperamentom isti Mirko, dok je likom podeljen na njega i Bojanu. U njemu vidim da dosta vuče deda Šijanovu genetiku, jer ono što on naumi, to tako mora da bude.

Video: Zoran Šijan udario šamar Goci Božinovskoj: Nemiran pred venčanje u crkvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    26. septembar 2022 | 12:51

    ako to sve radi to se zove razmazenost,a vi svi to podrzavate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA