Ovaj gest na venčanju Šaulića posvećen Šabanu oduševio je sve: Neverovatan prizor

Mnogi su bili oduševljeni

  • 0
Svadba Šaulić, Hajat

Foto: Nikola Anđić

Generalni konzul Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić i njegova izabranica Marina Velimirović organizovali su gala proslavu povodom njihovog venčanja.

Brojne kolege pokojnog Šabana Šaulića pojavile su se na svadbi njegovog sina, a tom prilikom uglavnom su sa nama podelili priče o tome kako je legenda narodne muzike zamišljala da će doživeti njegovo venčanje.

Naime, na Instagramu se pojavila fotografija flaše u kojoj se nalazila rakija, a na njoj je bio lik pokojnog Šabana, što je bez sumnje oduševilo sve kako pristune, tako i korisnike društvenih mreža.

Porodica je želela da se na svakom stolu nađe po jedna flaša ovog žestokog pića sa Šabanovom fotografijom, kako bi se osećalo njegovo prisustvo. Pored Šabana na flaši se našao i Milenko Kostić Kole, njegov kum, kom je on čak i posvetio pesmu.

Kole se proslavio nakon što mu je Šaban posvetio pesmu "Kole pije vino i rakiju", kako bi obeležio njihovo druženje koje je trajalo preko 20 godina.

Video: Marija Šerifović o incidentu koji je punio medije: Ne kajem se, ali mi je žao zbog nekih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA