Breskvica dobila auto od dečka: Ova "besna" mašina je godinama bila njen san

- S obzirom na to da ja ovo sve mnogo volim, odlučila sam na neki način da sa vama podelim šta ja to sve radim kada su kola u pitanju - napisala je Anđela

  • 5
Anđela Ignjatović Breskvica Anđela Ignjatović Breskvica, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica pohvalila se svojim pratocima na društveni mrežama poklonom koji je dobila od svog dečka Nikole Stanisavljevića.

Naime, Breskivca je na svom Instagram profilu podelila fotogtrafiju automobila kojeg je dobila od dečka, a onda i otkrila da joj je ta besna mašina bila san godinama.

- Od danas zvanično počinjem da radim na novom autu. Ovo je auto kojim sam oduvek želela da imam i muž je odlučio da me iznenadi - napisala je Breskvica i dodala:

- S obzirom na to da ja ovo sve mnogo volim, odlučila sam na neki način da sa vama podelim šta ja to sve radim kada su kola u pitanju - završila je opis Anđela.

Breskvica je pitala svoje fanove da li bi pratili koliko je spretna u preuređenju kola, a naposletku i objavila fotografiju, šta želi od ove limuzine da napravi.

Podsetimo, Anđela je nedavno otkrila da ne želi dečka da eksponira u javnosti, jer on nije neko ko se bavi javnim poslom i poštuje njegovu želju.

- Ne krijemo vezu, svi znaju da smo zajedno ali prosto on je neko ko ne voli da se eksponira, ne voli to i nije birao, on ima svoj posao i ja to poštujem, ali ne volim ni ja tako smo mi onako mali povučeniji tip, to je jedini razlog, nemam ni jedan drugi razlog da ga krijem - rekla je ona tada.

Video: Breskvica otkrila da li se verila i pomenula kritike na mrežama zbog vlaških reči u novoj pesmi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Killian

    27. septembar 2022 | 17:30

    Dok su nam ovakvi džet set, ovoj zemlji nema boljitka.

  • Mm

    27. septembar 2022 | 18:40

    To je poruka omladini, da samo pjevacice i starlete danas dobro zaradjuju, nazalost.

  • 27. septembar 2022 | 18:48

    Kako se na Engleskom kače breskvuca?🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA