≫ 

Stravično nasilje u Beogradu: Poznata tiktokerka pokazala povrede sestre, ima ih i beba od 2 meseca

Sve se izdešavalo sinoć oko 21 čas, povod je starateljstvo nad detetom i potencijalni razvod - tvrdi tiktokerka

  • 30

Tiktokerka Una Kablar objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i dete od dva meseca, doživeli sinoć stravično fizičko nasilje. Ona kaže da je njenu sestru pretukao muž, sve uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ukoliko se razvede od njega.

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

Dodala je da ju je nakon svega odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, pa pobegao.

- Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve d apodele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Una Kablar (@uki_q)

- Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku.

Sve se izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš. glavu, pluća a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    29. septembar 2022 | 08:09

    Bravo, samo javno nasilnike prijavljivati, da svi vide ko je! Da se neka sledeca ne prevari, a drustvo da zna kakav je to monstrum.

  • Jeca

    29. septembar 2022 | 08:18

    Ljudi pa dosta je vise,promenite zakon ,ove potencijalne ubice u zatvor,kakva zabrana prilaska na kraju je ubije,a dotle zrtve zive u strahu Kada odguli 5god u zatvoru nece mu napamet pasti da digne ruku na nekoga

  • Teta Vera

    29. septembar 2022 | 08:03

    Drage devojke pazljivo birajte za koga se udajete i radjate mu decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA