≫ 

Nasilniku koji je pretukao sestru tiktokerke Une određena hitna mera: Policija u Rakovici čeka odluku tužioca

- Lekari sa VMA pozvali su sinoć policiju u Rakovici. Oni su rekli da je D. H. dovezao suprugu S. H. zbog povreda koje joj je naneo suprug. Ona je dala izjavu u policiji - kaže naš izvor

  • 13
Una Kablar, Sara Hadžić pretukao je navodno muž Damjan Hadžić

Foto: Instagram/uki_q

Policija u Rakovici odredila je hitnu meru zabrane prilaska D. H. (23) zbog sumnje da je sinoć oko 21 sat pretukao suprugu (19) i njihovu dvomesečnu bebu, saznaje "Telegraf.rs".

Kako smo jutros prvi objavili, tiktokerka Una Kablar, objavila je na Instagramu da su njena sestra i beba od dva meseca doživeli fizičko nasilje od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

- Lekari sa VMA pozvali su sinoć policiju u Rakovici. Oni su rekli da je D. H. dovezao suprugu zbog povreda po telu i glavi. Ona je dala izjavu policiji - kaže naš izvor.

Prema našim informacijama, D.H. je određena hitna mera zabrane prilaska.

- Čeka se odluka tužilaštva i stepen povreda. Damjan je od ranije poznat policiji. Iz ove porodice ranije nije bilo prijava nasilja- dodaje naš izvor.

O celom slučaju obavešten je Centar za socijalni rad.

Podsećanja radi, tiktokerka Una Kablar objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i dete od dva meseca, doživeli sinoć stravično fizičko nasilje. Ona kaže da je njenu sestru pretukao muž, sve uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ukoliko se razvede od njega.

- Muž moje sestre pretukao je moju sestru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

Dodala je da ju je nakon svega odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, pa pobegao.

- Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve d apodele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca.

- Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku.

Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš. glavu, pluća a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

Video: Poznata tiktokerka pokazala povrede sestre, ima ih i beba od 2 meseca: Stravično nasilje u Beogradu

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobro

    29. septembar 2022 | 10:04

    Ona se udala za covjeka koji je poznat policiji. I sto sad?! Muka, Bogami.

  • Crvenkapa

    29. septembar 2022 | 10:04

    Dizete ovoliku frku a za deset dana ce opet biti zajedno…

  • Avo

    29. septembar 2022 | 10:06

    U kavez momentalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA