Mama prebijene Sare plakala u emisiji uživo: "Udarao je glavu moje ćerke o pločice dok se nije onesvestila"

Dijana ističe da ništa nije slutilo da do ovakvog nasilja može doći

  • 25

Majka prebijene Sare H.  Dijana Marinković gostovala je na Prvoj televiziji gde je govorila o jezivom nasilju koje je pretrpela njena ćerka.

Naime, Dijana je istakla da je samo petanest minuta pre incidenta bila kod ćerke i odnela joj večeru, kao i da ništa nije slutilo da će se nešto loše desiti.

- Odnela sam im večeru. Nije mi se ništa posebno žalila. Nakon sat vremena, zvala me sa VMA. Vrištala je i vikala da nije dobro. Rekla mi je da ju je pretukao muž i da dođemo po bebu. Kad sam došla i videla je, bila je pogubljena i izgledala je izdeformisano. Natečen obraz, glava kvava. Vrat joj je bio zgnječen, Izgledala je jezivo. Čudno me je gledala - ispričala je Marinkovićeva kroz suze.

- Ja sam jako bliska sa svojom ćerkom. Svakodnevno smo se čule. Ona je govorila da se njegova mama "petlja" u njihov odnos - rekla je ona.

Na pitanje da li je i beba imala modrice, Dijana je istakla da jeste, ali da misli da su one nastale pre incidenta:

- Beba je imala modrice na guzi. Oni su je dan pre toga vodili kod lekara.

Njena starija ćerka Una Kablar, poznatija kao Uqi Q, zabeležila je scenu ispred VMA, kada je snimila oca sestrinog muža, na osnovu kojeg se moglo videti da nisu u dobrim odnosima, te i da je on branio svog sina.

- Njegov otac je rekao Uni da je sektašica. Rekao je da je ponosan na svog sina. Uplašena sam za svoje dete. Njegov sin je udarao o pločice glavu moje ćerke, petnaest puta. Ja sam mislila da je divan dečko, ali eto... On ju je udarao šakom u glavu, ona se onesvestila. Kada se probudila, rekao je: "Dobro je da si prodisala, šta bih da sam te ubio" - ispričala je Sarina majka.

Dijana je istakla da se njen zet mnogo promenio otkako je dobio dete, te da Sari nije hteo da pomaže u odgoju deteta.

- On je samo odlazio na posao. Posle toga se vrati, ode kod mame, ona je morala sama da ostaje sa detetom. Nije hteo da joj pomogne - rekla je Mrinkovićeva.

Podsetimo, sestra tik-tokerke Une Kablar, Sara H, pretučena je preksinoć, 28. septembra, u stanu u Rakovici.

Uki Ku je vest o tome, uz slike povreda koje je njena sestra zadobila objavila na svom Instagramu, a potom i obelodanila lik zeta, za kog tvrdi da ju je tukao dok se nije onesvestila.

Video: Poznata tiktokerka pokazala povrede sestre, ima ih i beba od 2 meseca: Stravično nasilje u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    30. septembar 2022 | 10:08

    Dragi muskarci,ne dozvolite vasim mamama da vam se petljaju u brak.Svugde de je tako,upravo ovako biva.Majka je majka i mora da zna gde su joj granice.

  • Данијела

    30. septembar 2022 | 10:23

    Cвекрва нема права да се меша сину у брак и ту нема никакве дискусије.Тако само сину ствара тензију и свађу у браку.Поједине то нажалост не могу да схвате.

  • 😋

    30. septembar 2022 | 11:41

    Ode na posao,pa onda ode kod mame,pa što se uopšte ženio, i stvarao porodicu?obaveze oko deteta,odgajanje deteta,sedi kod mame do kraja života.Mamin sin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA