Nikolija Jovanović šokirala pratioce novom frizurom: "Jako je volim, ali ovo je očajno"

Pevačica je pozirala sa šatiranom kosom i šiškama, što je izazvalo veliki broj komentara

  • 5
Nikolija Jovanović Printskrin:Instagram/ NikolijaJovanovic

Pevačica Nikolija Jovanović važi za jednu od najstilizovanijih pevačica među mlađim generacijama, a prati je i epitet hrabre jer se ne libi da eksperimentiše sa različitim frizurama i modnim trendovima.

Međutim, to samo po sebi znači da ujedno izaziva i negativne komentare, a upravo je to bio slučaj sa njenom poslednjom objavom na društvenim mrežama.

Naime, Nikolija je pozirala sa šatiranom kosom i šiškama, što je izazvalo nemali broj komentara, ali i same crte njenog lica.

"Jako volim Nikoliju, ali ovo mi je očajno", "ne treba uvek i menjati nešto samo da bi bio drugačiji", "šta se desi od onako lepe žene?! Ja se nadam da je ovo neka maska za spot u kom glumi zlu vilu iz bajke", "ženo, šta učini od sebe?!", "sačuvaj Bože", nizali su se bez konca i kraja komentari na Tviteru

Poznati reper Relja Popović godinama uživa u ljubavi sa nevenčanom suprugom Nikolijom Jovanović sa kojom ima dve ćerkice Reu i Hanu, a tek nedavno je otkrio kakav odnos imaju njih dvoje na sceni a kakav u njihova četiri zida, i najavljuje da će se ozbiljnije posvetiti glumačkoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    2. oktobar 2022 | 10:48

    Šta se sve može očekivati od "ovakvih" i sličnih žena samo da bih bile na stranicama dnevnih novina, ima li mesta za komentar psihologa, psihijatara ?

  • Vodolijax

    2. oktobar 2022 | 14:01

    Devojka glumi neko ludilo a odrastala uz narodnjake......Vesna je za nju zmaj.......

  • trsh

    2. oktobar 2022 | 14:33

    Ljudi i dalje ne vide da je to perika za spot 🥹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA