Prebili Ćertića, a sad su manji od makovog zrna: Ovako se Kristijan i Emil ponašaju u policijskoj stanici

Za sada nisu zvanično uhapšeni, već samo privedeni na razgovor, a poznato je i kako se ova dva nasilnika ponašaju u policiji

  • 14

Kristijan Golubović i Emil Kamenov privedeni su danas nešto posle 14 sati i nalaze se u Policijskoj stanici Pećinci. Povod za ovo bio je žestok obračun sa Urošem Ćertićem, a tužilac će se izjasniti o kvalifikaciji dela kada bude bio poznat stepen povreda kaskader. 

Za sada nisu zvanično uhapšeni, već samo privedeni na razgovor, a poznato je i kako se ova dva nasilnika ponašaju u policiji.

- Trenutno samo ćute i čekaju da dođe advokat. Odbijaju da pričaju o onome što se desilo, odnosno za sada se brane ćutanjem - rekao je izvor za "Blic".

Takođe, čeka se da dođe Uroš Ćertić u policiju i da iskaz.

- Mora da se vidi i da li će ih on teretiti, pa će se znati dalji tok. On je na pregledu i kada završi doći će u policiju - kaže naš izvor.

Podsećamo, danas se u Zadruzi dogodilo nasilje, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov nasrnuli na Uroša Ćertića. Oni su ga pesnicama udarali po glavi i telu, nakon čega su diskvalifikovani iz rijalitija.

Ćertić se žalio na veliki bol, pa je izveden iz Zadruge i ukazana mu je lekarska pomoć. Još uvek se ne zna stepen povreda.

Video: Kristijan napao i pretukao kaskadera Ćertića: Ludilo u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    2. oktobar 2022 | 17:41

    Njih dvojica mogu za smenu da iskopaju po 2 tone šećerne repe. Pravo u padinjak.

  • Skids

    2. oktobar 2022 | 17:51

    Ne podržavam nasilje ali odavno nisam video lošijeg čoveka od onog Ćertića to je takav provokator i ljiga da nema dalje maltretira slabije čim naleti na jačeg od sebe podvije rep sam sebe hvali Narcis klasičan

  • Mirjana

    2. oktobar 2022 | 17:54

    Taj Uros je isto olos. Sto njena ne izbace .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA