≫ 

Skandalozno ponašanje Bake Praseta: Sve vreme pokazivao srednji prst, a onda je počeo da psuje

Policija je jutjubera u jednom trenutku opomenula da se ponaša u skladu sa situacijom

  • 36

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase došao je se danas, oko 10.30 časova, u zgradu Uprave policije za grad Beograd na saslušanje.

Naime, jutjuberu ovo svakako nije prvo saslušanje od strane oragana reda, a poslednje u nizu dogodilo se pre samo nešto više od desetak dana.

Bogdan je pri dolasku u zgradu Uprave sve vreme pokazivao srednji prst, a onda je u jednom trenutku opsovao vlasnika televizije "Pink", Željka Mitovića.

S obzirom na to da je njegovo ponašanje bilo veoma nedolično, policija je jutjubera u jednom trenutku opomenula da se ponaša u skladu sa situacijom, i na pristojan način uđe u Upravu.

Podsetimo, Baka će biti saslušan od strane organa reda zbog navodnog korišćenja narkotika, odnosno video snimka u kojem se može videti, kako se navodi, da jutjuber koristi nedozvoljene supstance.

Video: Baka Prase zamaskiran napustio SBPOK! Jutjuber pušten posle 4 sata saslušanja povodom Kikine smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    3. oktobar 2022 | 12:09

    Kakvo je ponasanje u zadruzi na Mitrovicevoj televiziji? Pisite malo o tome gospodo

  • Baka 👍

    3. oktobar 2022 | 12:47

    Pa šta očekujete? Priveden zbog spornog snimka u spotu kako koristi ne dozvoljene supstance a svi dobro znamo da se spot sa 10 ljidi ne snima sa kilo droge. Svaki spot današnjice je droga blud nemoral prostitucija. Dečko mora da prozna od koga je nabivio… pa u svakom marketu imate i brašna i šećer u prahu. Odradite decku test iz vlakna kose i dobijete sve kad je koristio i šta. Ako pravosudje saradjuje sa medicinarima. Dok ovo pišem 5 spota sa istim sadržajem su na tv sa istim sadržajem ali ajmo da uništimo čoveka koji se jedini pobudio protiv ne zdravog i bolesnog televizijskog sadržaja pojedinaca.

  • Srbin

    3. oktobar 2022 | 12:44

    Kakvo divno ponasanje nasih novinara! Prosto za divljenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA