≫ 

Majka Adama Adaktara trudna u 42. godini: "Nisam planirala trudnoću"

- Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna - rekla je ona

  • 12
Alisa Adaktar Printskrin: Instagram/alisaadaktar

Popularna Alis Adaktar, jedna od akterki rijaliti šou-programa "Adaktarovi", obelodanila je, na iznenađenje mnogih, da je u drugom stanju.

Naime, majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom u prvom planu.

- Već duže vreme slušam mnogo ljudi koji me savetuju (iz najbolje namere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost. Da, imam ovoliko godina i da, odlučila sam da zadržim ovu trudnoću, koju nisam planirala, ali život je često nepredvidiv - poručila je Alis putem Instagrama.

- Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebao da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene - dodala je Adaktarova.

U komentarima ispod ove objave mogli su se naći komentari podrške članova ove porodice, dok su drugi poručili rijaliti zvezdi da "dobro vodi računa o zdravlju", "da se pazi" i da su "deca blagoslov".

Podsetimo, Alis Adaktar je dospela u središte interesovanja javnosti posredstvom učešća u rijaliti šou-programu "Adaktarovi", koji prati dešavanja vezana za članove ove imućne porodice i njihov rad u industriji lepote. Alis dosad nikada nije pokazala partnera u javnosti, a jednom prilikom je njena sestra Vanja istakla da se njihovi muževi "guše u nekom zagađenom vazduhu jer stvarno nisu mogli da se snađu da udišu ovaj dvorski vazduh".

Video: Najveća tajna porodice: Niko ne zna ko su očevi dece Alis Adaktar, a ona je opet trudna u 42. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • я

    5. oktobar 2022 | 06:53

    Nisu oni ni i od imucne porodice.

  • Goran

    5. oktobar 2022 | 10:30

    Moja prijateljica Ljubica je isto trudna, trudnoću je planirala pa joj ovom prilikom čestitam! ❤️ A ko je gospođa?

  • MILE

    5. oktobar 2022 | 10:57

    Da nije zalosno bilo bi smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA