≫ 

Razvode se Tom Brejdi i Žizel Bundšen: Stavili tačku na brak, a evo i zbog čega

Zvezda američkog fudbala Tom Brejdi i model Žizel Bundšen deliće na sudu milione

  • 2
Tom Brejdi, Žizel Bundšen Foto: Profimedia/ddp USA

Poznati par Tom Brejdi i Žizel Bundšen odlučili su da se razvedu nakon 16 godina braka, piše "Pejdž Siks".

Oni su već angažovali advokate i žele da kroz ovaj proces prođu što jednostavnije i bez medijske pompe.

Igrač američkog fudbala i brazilski supermodel bili su u braku od 2006. godine, a zajedno imaju dvoje dece, sina i ćerku.

Kako navode američki mediji, jedan od najpoznatijih parova na svetu nekoliko proteklih meseci ne funkcioniše više kao ranije, pa su rešili prvo da žive odvojeno, a onda i da pokrenu brakorazvodnu parnicu.

Njih dvoje su angaživali advokate, te traže način kako da podele imovinu vrednu 26 miliona dolara. Brejdi je trenutno najplaćeniji NFL igrač, "težak" 250 miliona dolara.

- Nikad nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jeste. Mislim da ovog puta nema povratka. Oboje imaju advokate i sada prate šta će sve podrazumevati razvod, ko će šta dobiti i kakve će biti finansije - rekao je jedan izvor blizak manekenki i zvezdi američkog fudbala za pomenuti medij.

Kako se navodi, oboje žele da ostanu blizu deci, pa razmatraju o podeli starateljstva.

Podsetimo, lepa Brazilka napustila je porodičnu kuću u Tampi na Floridi nakon žestokih svađa sa mužem, a strani mediji prenose da je glavni razlog sukoba činjenica da 45-godišnjem sportisti porodica nije prioritet.

Naime, Brejdi je rešio da se vrati iz penzije i nastavi da igra za NFL, što je razbesnelo Žizel.

- Ona je oduvek bila ta koja je bila posvećena deci. Dogovorili su se da će se on povući iz sporta da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio - rekli su upućeni izvori.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA