"Poznajem čoveka s kojim je Alis zatrudnela": Adam Adaktar progovorio o ocu bebe, pa otkrio koje ime planiraju

- Ovo je potpuno neočekivano i šokantno, sve zajedno, ali suštinski, kada se desilo, sigurno je najbolje za sve nas - rekao je Adam

  • 5
Alis Adaktar  i  Adam Adaktar Foto: Instagram/alis_adaktar, ATA Images

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da je majka Adama AdaktaraAlis u drugom stanju. Lepe vesti saopštila je putem Instagrama, uz priznanje da nije planirala trudnoću, ali da ima podršku najbližih.

Tim povodom oglasio se Adam Adaktar i priznao da je i sam iznenađen, ali da podržava majku.

- Ovo je potpuno neočekivano i šokantno, sve zajedno, ali suštinski, kada se desilo, sigurno je najbolje za sve nas. Neka sve bude ako treba, a ostalo ćemo sve lako. Posle ovoga mi ostaje samo još da ja razumem te srpske, rodbinske odnose, da vidim kako svojoj deci da objasnim ko im šta dođe. To je za mene još uvek malo komplikovano, ali snaći ćemo se, kao i za sve ostalo - kaže Adam.

Budući da u njihovoj familiji važi pravilo da manje-više svi moraju nositi ime koje počinje na A, što su Adam i njegova supruga Andžela primenili i na svoje naslednike, zanimalo nas je da li su smislili ime za novog člana porodice.

- Ne znam da li će dete nositi ime koje počinje slovom A. Ovo je bila njena odluka, možda će doneti još neku odluku. Ako se ja budem pitao, kao u većini slučajeva, zvaće se na A, svakako, to je već tradicionalno. Razmišljaćemo o imenu posle prenatalnog testa i kada budemo saznali da li je dečak ili devojčica, a možda je potencijalno ime Adam Junior. Vidimo da je sa Adamom Seniorom dobro prošlo - kaže on.

U javnosti ne prestaje da se spekuliše o muškarcu s kojim je Alis zatrudnela. O njenom emotivnom životu ništa se ne zna, a Adam na pitanje o partneru svoje majke kaže:

- To ćete morati da vidite sa njima, ja pričam samo u svoje ime. Poznajem čoveka s kojim Alis čeka dete, mi smo transparentna porodica, ali svako bira za sebe, kao i to da li će biti deo javnog života ili ne, to ću prepustiti njima. Da nismo deo rijalitija, svakako da ne bismo kačili ni ovo, ali kada smo već ušli u to i dobili takav "boost" od ljudi i prihvatili da budemo deo javne scene, onda to znači da će, naravno, sve biti propraćeno. Sve detaljno o ovome gledaćete u drugoj sezoni - obećava Adam.

Na samom kraju razgovora Adam je otkrio da li će takozvani "sprej protiv seljačizma", koji je patentirao, iskoristiti za prskanje dečije sobe za bebu koja je na putu.

- Ne, to je sada već nama u genetskom kodu, genetski se to čisti. Mi smo očišćeni od virusa koji vlada Srbijom, ali to je sada već genetski. Nove generacije su očišćene, a mi smo to morali nasilno. Nećemo valjda neke momente koji nam se ne dopadaju da reprodukcijom prenosimo dalje - rekao je Adam za "Pink".

Video: Najveća tajna porodice: Niko ne zna ko su očevi dece Alis Adaktar, a ona je opet trudna u 42. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    5. oktobar 2022 | 18:48

    Sve češće mi je u ušima ona naslovna pesma iz filma 'Biće skoro propast sveta...'

  • Milan

    5. oktobar 2022 | 18:39

    Sudeći po svemu što se dešava svet krupnim koracima ide ka kraju puta.

  • 534

    5. oktobar 2022 | 18:36

    Kad neko ne planira trudnoću taj koristi kontraceptivna sredstva. XXI vek je u toku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA