"Voleo bih da moja Rada ima dete": Pevačicin otac otkrio šta misli o njenom raskidu s Harisom, pa poručio ovo

- Mene ne interesuju ni seoske priče, a kamoli da li mi je ćerka raskinula s dečkom - rekao je Rade

  • 1
Rada Manojlovic, Haris Berkovic Foto: ATA Images, Telegraf, Printskrin: YouTube RTV Pink

Rada Manojlović (37) i Haris Berković (28) raskinuli su posle šest godina veze, a sada se na tu temu oglasio i njen otac Rade Manojlović.

Pevačica je nedavno potvrdila da ona i njen devet godina mlađi kolega nisu više zajedno, kao i da su nakon razlaza ostali u dobrim odnosima.

- Haris i ja više nismo zajedno. Želim mu svu sreću u životu i karijeri. Naš raskid neću mnogo komentarisati, kao što nisam ništa komentarisala ni tokom veze. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na društvenim mrežama i na podršci - napisala je ona na Instagramu, dok se pevač u toku jučerašnjeg dana nije oglašavao.

Ni otac popularne pevačice Rade Manojlović nije želeo mnogo da komentariše raskid.

- Mene ne interesuju ni seoske priče, a kamoli da li mi je ćerka raskinula s dečkom. Kako bude - biće, meni ni iz džepa ni u džep. To je mladost ludost - rekao je Rade Manojlović i dodao:

- Haris mi nije smetao, jer se deci ne mešam u izbor partnera. Pa ni ja svojim roditeljima nisam dozvoljavao da mi se petljaju u život! Rada je dobro, samo je umorna, jer mnogo radi.

Ipak, on ne krije da jedva čeka da mu starija ćerka podari unuče:

- Naravno da bih voleo da Rada ima dete, ali ne mogu da utičem na nju, niti ulazim u to kada će ga roditi.

Radina i Harisova veza bila je na "klimavim nogama" još početkom godine, da bi potom u maju Manojlovićeva tražila od Berkovića da se iseli iz njenog stana u Beogradu.

- Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu. Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš. Rada se mnogo žrtvovala za tu vezu, a činilo joj se da se Harisu sve to podrazumevalo. Uprkos tim problemima, ostali su zajedno sve do prekjuče, kada su shvatili da samo gube vreme jedno s drugim - navodi izvor i dodaje da je folkerki u ovim trenucima najveća podrška sestra Maja:

- Posle raskida, Rada se posvetila poslu. Ima spreman albumi samo čeka pravi trenutak da ga objavi. Maja je stalno uz nju i ona joj je jedini pravi prijatelj i oslonac.

Video: Rada Manojlović grejala vodu u šerpi da se okupa: Snimila obnaženu sestru u tuš kabini dok se poliva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O

    7. oktobar 2022 | 01:24

    Rada je dobra osoba,zelim joj sreću.A otac ni ne treba da se meša u njen zivot ali ni da se on uopste NI NE IZJASNJAVA NISTA O NJENOM ZIVOTU.To bi mu bilo najpametnije,s ne ovako ispod žita da joj nesto prebacuje.Sagradila im je prvo kuću,svojim roditeljima,!!!!! Nek bude prema ćerki zahvalan,a ne prigovarač.Nije joj dosta ,sto je raskinula,nego on joj još i ,,dosoljava,, na ranu! Rado,drzi se!Vrediš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA