One su imale hrabrosti da se ošišaju na kratko: Ovim poznatim damama odlično stoji "piksi" frizura

Neke od javnih ličnosti su odolele trendu nadogradnje kose i umetaka, već neguju svoj imidž kratkih frizura

  • 1
Jelena Karleuša, Marija Šerifovic, Dušica Jakovljević, Indira Levak, Tijana Dapčević, Marina Tadić Foto: Nikola Tomić, ATA images, Marko Jovanović

Sve je popularniji trend kako u Srbiji, tako i u svetu, imati dugu kosu. Zato mnoge žene hrle kod frizera kako bi je nadogradile, nabavile umetke, a neke je toliko neguju u nadi da će što brže da im poraste.

I javne ličnosti su pristalice ovakve mode i gotovo sve imaju pramenove duge do pola leđa.

Ipak, neke od njih su odolele ovome, pa neguju svoj imidž kratkih frizura. I odlično im pristaje.

Indira Levak

Hrvatska zvezda je na početku karijere imala različite frizure, ali je svaka podrazumevala dugu kosu. Tokom godina, kako se i njen stil menjao, Indira je crnu kosu prefarbala u plavo i postepeno je skraćivala. Već nekoliko godina neguje ovaj imidž i odlično joj pristaje.

Tijana Dapčević

Pevačica je prepoznatljiva po ovoj frizuri i ne planira da je menja. A i zašto bi kada joj odlično stoji? Ipak, jednom je objavila sliku s perikom, a fanovi su se složili da treba da ostane u svom fazonu.

Dara Bubamara

Folk pevačica je poznata po kratkoj kosi, koju je tokom prošlosti često farbala, te smo tako mogli da je vidimo i kao crnku, plavušu, crvenokosu. Iako danas Dara ima nadograđenu kosu, svojevremeno ju je potpuno skratila. Njeni fanovi je savetuju da to uradi opet, jer joj je kratka kosa najbolje stajala.

Rada Radenović

Nekadašnja voditeljka televizije "Pink" većini je ostala u sećanju kao fatalna crnka kratke kose. Iako danas ima drugačiju frizuru, složićete se da je najbolje izgledala tih godina kada je i dobila titulu "srpske Hali Beri".

Tanja Savić

Folk pevačica je karijeru započela negujući imidž  skromne devojke sa kratkom kosom. Zato su mnogi bili iznenađeni kada ju je zamenila dugim pramenovima, koji, iako joj odlično stoje, nisu ono po čemu je prepoznatljiva.

Dušica Jakovljević

Sasvim je sigurno da voditeljka definitivno zna šta joj dobro stoji, zato svoju kosu redovno šiša. Iako ima kratku frizuru, ona je uvek tip top sređena, a mnogi je savetuju da ostane dosledna i drugačija u moru istih koleginica.

Jelena Karleuša

Pevačica je na početku karijere imala kratku kosu, s kojom je kasnije često eksperimentisala. Pre nekoliko godina ponovo ju je skratila, a njenim fanovima se to jako dopalo. Jelena je neko ko donosi trendove i zna da iznese i najhrabrije stajlinge i frizure, pa ne čudi što joj je kratka kosa odlično stajala.

Marija Šerifović

Mnogima je pevačica i nezamisliva sa dugom kosom. Otkad je kročila na scenu, Marija je imala kratku frizuru i svi su se navikli na to. I odlično joj stoji.

Sara Jo

Pevačica je jedna od onih koja je često menjala frizure, pa i boje, a neko vreme je nosila i kratku kosu. Mnoge je u tom periodu podsetila na svetsku zvezdu Rijanu.

Marina Tadić

Sve je iznenadilo kada je Marina dugu kosu skratila skroz. Ipak, ona je za to imala opravdane razloge.

Svaki dan treniram, kosa mi je u repu. Svaki dan mi je tako, jedino kada imam neki događaj, neka snimanja, pa napravim neku frizuru, ali mislim mi je od sedam dana u nedelji pet dana u repu... Koja je poenta? Nemaš frizuru! Ovako mi je lakše, za dva minuta opereš i osusiš kosu, to je tolika sloboda. Želela sam promenu, a i jako mi je opadala kosa posle dojenja i posle korone. Bilo je neophodno ošišati neki deo, i onda kada sam već malo ošišala, reko' hajde onda da promenimo sve - rekla je Marina.

Kako izgledaju poznate dame sa kratkom kosom, pogledajte u galeriji.

Video: Karleuša se pohvalila novom Hermes tašnicom od 30 hiljada evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    8. oktobar 2022 | 22:33

    Od svih navedenih jedino Indiri Levak stoji kratka frizura, eventualno Tijanić Dapčević, ostalo su promašaji. Da se ne lažemo po mom mišljenju Indira Levak je jedna od najlepših pevačica na Balkanu, ako gledamo prirodnu lepotu, a i odlično peva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA