Željko Mitrović podelio uspomenu iz detinjstva: "Pobeđivao sam na takmičenjima iz prirodnih nauka"

"Nije bilo internet eksplorera, pa smo morali da ugrađujemo u sebe, a ne u gedžet memorije", napisao je vlasnik TV Pink

  • 2
Željko Mitrović Printskrin: Youtube/RTV Pink

Vlasnik TV Pink Željko Mitović je podelio svoju sliku iz detinjstva na Instagramu, a zatim se prisetio da je i tada bio vredan. 

Mitrović je istakao da je pobeđivao na takmičenjima iz prirodnih nauka, ali i da je još tada bio ljubitelj muzike, te je imao svoj bend.

- Ovo sam ja iz vremena kada je odrastala velika generacija pripremana za velike uspehe. Nije bilo internet eksplorera, pa smo morali da ugrađujemo u sebe, a ne u gedžet memorije - napisao je on.

- Ja sam tada pobeđivao na opštinskim, gradskim, republičkim takmičenjima iz prirodnih nauka, vozio skejt, imao bend, a i oni koji nisu pobeđivali, danas su na visokim pozicijama velikih svetskih kompanija - piše u opisu fotografije koju je objavio Mitrović.

"Slike iz detinjstva su najlepše uspomene", "Bravo", Vi i dalje radite ono što volite", "I sada ste vredni", Nekada je sve bilo drugačije", samo su neki od komentara ispod objave.

Video: Željko Mitrović đuska sa zetovima: Jedan Rus, drugi Amerikanac, ali samo Srbija zna da igra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA