Veljko za Telegraf.rs otkrio zašto će dete nazvati Krstan: "Osećam se kao i prvi put, samo još blagoslovenije"

- Ne mogu da kažem da mi to ne daje vetar u leđa - rekao je on

  • 10

Bokser Veljko Ražnatović za Telegraf.rs progovorio je o predstojećem meču koji će se odžati 8. novembra, ali i o tome što će po drugi put postati otac.

Veljko i Goran Babić će se boriti za titulu prvaka Srbije, a sada je Ražnatović otkrio i kako se oseća povodom toga.

- Ne razmišljam o gubituku. Fokusiran sam samo na pobedu, i tako je bilo oduvek, to je jedino što me interesuje. Milsim da Goran i ja nismo slični, i da smo totalno različiti. On jeste dobar bokser, neporažen, i da ne zna za poraz kao i ja, ali videćemo. Ja smatram da sam u svakom smilu bolji bokser - rekao nam je on, pa otkrio da li ima posebne pripreme, kao i da li oseća pritisak.

- Pripreme su svakako posebne. Niko mene ne tera da boksujem, ko ne može da se nosi sa tim, ne mora da se bavi boksom. Ja volim to i jedva čekam takav pritisak, volim taj osećaj - istakao je Veljko, pa otkrio kako se oseća što će po drugi put postati roditelj:

- Osećam se kao i prvi put, samo još blagoslovenije. Hvala dragom Bogu. Ne mogu da kažem da mi to ne daje vetar u leđa, ali sa snagom se rodiš ili ne, to je prosto tako - dodao je on, a onda se osvrnuo na ime deteta koje je izabrao upravo poznati bokser.

- Krstan je posebno staro srpsko ime. Unikatno je, nije često ime, što je svakako još je bolje za nas - rekao nam je Veljko, pa dodao šta misli, koji će nadimak imati Krstan:

- Ja sam Veljko, i nikada me nisu zvali po nadimku, tako da smatram da neće ni on imati nadimak. Krtan je dovoljno.

Video: Ceca ponovo postaje baka! Veljko i Bogdana čekaju drugo dete, otkrili pol i ime naslednika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA