Mikiju Đuričiću komšija zapalio kuću: Drama u Kupinovu, supruga Angelina preplašena, evo šta se dogodilo

- Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju - rekla je Angelina

  • 0
Zadruga 5, početak, ulazak Foto: ATA Images

Dok je Miki Đuričić u "Zadruzi", njegova porodica napolju preživela je dramu kada je u subotu komšija pokušao da zapali njihovu porodičnu kuću u Kupinovu.

Kako je ispričala Mikijeva supruga Angelina, čovek iz komšiluka upao je na njihov posed s kanticom benzina u vreme kad nikoga nije bilo kod kuće i polio levu stranu fasade, a onda i zapalio. Kad je planula vatra, druge komšije su pritrčale da gase i sprečile veću štetu.

- Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju. Počinilac je uhapšen i zadržan u pritvoru - otkriva Angelina koja kaže da je u to vreme s ćerkicom Dunjom bila u Inđiji.

- Spremale smo se da krenemo u Kupinovo. Mirko je negde bio izašao i srećom, zaključao je kuću. Taj čovek je pokušao da uđe kroz prozor, došao je s namerom da sve zapali. Ja to nikad nisam čula da neko nekom dođe da zapali kuću! Pozvala sam policiju, došli su odmah i forenzičari, moram da pohvalim sve iz opštine Pećinci, momentalno su reagovali. Nadam se da će ga zadržati u zatvoru ili u nekoj drugoj ustanovi - rekla je ona za "Republiku".

Video: Miki Đuričić se oprostio od ćerkice Dunje pred ulazak u Zadrugu 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA