Ovakav bodi samo Karleuša može da iznese: Pevačica izdominirala u providnoj kreaciji, oduševila publiku

Čim je izašla na binu, krenule su ovacije, što ju je oduševilo, pa je odmah krenula s brzim pesmama

  • 23

Jelena Karleuša navikla je svoju publiku na spektakl kada su u pitanju njeni nastupi. Ipak, osim što pravi odličnu atmosferu, zbog čega su klubovi gde peva uvek prepuni, pevačica i svojim stajlinogm iznova oduševljava javnost.

Proteklog vikenda pop zvezda nastupala je u Austriji, u Lincu, a sudeći po snimcima sa društvenih mreža, bilo je sjajno. Jelena je pevala svoje najveće hitove, kojih je dosta, zbog čega je publika celo veče bila na nogama.

Čim je izašla na binu, krenule su ovacije, što ju je oduševilo, pa je odmah krenula s brzim pesmama.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste Jelenin autfit, providan bodi svetski poznatog brenda "Mugler" koji joj je pristajao odlično. Stajling je začinila čizmama u crnoj boji sa visokom štiklom, dok je kosu pustila.

Neposredno pre izlaska na scenu, Karleuša je napravila nekoliko vrelih snimaka i fotki dok pozira u ovom odelu, u kome su njene obline došle do izražaja. Najpre je legla na krevet i podigla noge u vis, potom se slikala u ogledalu, a onda je sa igračicama prošetala i pokazala iz svih uglova kako joj stoji kombinezon.

"Izgledaš sjajno", "Žao mi je što te nikada neću smuvati", "Kakva energija, kakva harizma, nastup je bio top, ti još bolja", "Nijedna ti ne može prići", "Lice princeze, telo kraljice, a u glavi samuraj", neki su od komentara na Instagramu.

Inače, kreacija koju je Jelena nosila je jedan od najpopularnijih modela i košta oko 500 evra, a pevačica ga ima u nekoliko boja.

Kako je Karleuša izgledala, pogledajte u galeriji i videu na početku teksta.

Video: Karleuša se pohvalila novom Hermes tašnicom od 30 hiljada evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA