Oglasio se otac Mikija Đuričića nakon paljenja kuće: "U strahu sam, taj čovek treba da se leči"

- Da li je bio na sitnoj drogi, otkud znam, ne smem ništa ni pričati. Kad ga vidiš, kao vanzemaljac - rekao je Mirko

  • 0
Miki, Mirko Djuričić Foto: A. Nalbantjan, Vladimir Milovanović

Zadrugar Miki Đuričić umalo je tokom vikenda ostao bez porodične kuće u Kupinovu koju je njegov komšija pokušao da zapali. Srećom, ljudi koji žive u blizini pčelara iz Kupinova brzo su reagovali i sprečili da se vatra proširi na imanje. 

Mikijev otac, Mirko Đuričić do detalja je ispričao šta se desilo.

- Da li je bio na sitnoj drogi, otkud znam, ne smem ništa ni pričati. Kad ga vidiš, kao vanzemaljac. Ništa nije izgorelo, dole je malo planulo, tu je bio komšija Laza, sipao je tu ispod prozora. Malo je tu stiropor uhvatilo, nije šteta nikakva, nego sad živiš u strahu. Ja sam sad došao, od petka sam na poslu. Nikad u životu nismo imali problem sa njim, javi se on meni - počeo je on i dodao:

- Dobro je ako su ga odveli, ako su ga zadržali, pa neka se dečko leči, ako je bolestan. Kad ja nisam video ni plamen, ni ništa. Mene zvala komšinica, kaže gori ti kuća. Dobro je - rekao je on za "Republiku".

Podsetimo, majka počinitelja ovog krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri napadača psovao pokojnog oca.

Video: Miki Đuričić se oprostio od ćerkice Dunje pred ulazak u Zadrugu 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA