"Čim nešto skuvam, kačim na mreže": Dušica Jakovljević progovorila o kuhinji, deci i Instagramu

- Nemam TikTok, nagovaraju me da ga otvorim. Mislila sam da je to društvena mreža za klince, ali vidim da je jako zastupljena i popularana kod svih generacija - rekla je Dušica

  • 2
Zadruga finale 2022 Foto: ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević u poslednje vreme je aktivna na društvenim mrežama, a njeni videi koje objavljuje jako popularni. 

Zbog toga ona planira da otvori profil i na Tik Toku, gde će plasirati sadržaj za svoju publiku.

- Nemam TikTok, nagovaraju me da ga otvorim. Mislila sam da je to društvena mreža za klince, ali vidim da je jako zastupljena i popularana kod svih generacija. Ja snimam klipove i biram teme u kojima se pronalazim, one koje su moj stav, sve ono što me vraća u vremena nekih kultnih filmova - rekla je Dušica i dodala:

- Biram rečenice i replike glumaca ili muzičara u kojima se pronalazim. Za par dana ću otvoriti TikTok i počeću da snimam. 

Dušica ističe da uživa u ulozi majke i da voli da kuva, ali da od poslovnih obaveza ne stiže svaki dan da uđe u kuhinju.

- Uloga majke je najlepša životna uloga. Nekada si samo malo neispavan, ali biti mama nije teško. Volim da kuvam, ali retko to činim, a kada nešto napravim, pa makar bio to grašak, vrlo rado to podelim na društvenim mrežama. Vrtim par jela u krug ili kupujem hranu iz restorana. Ja sam jedinica, moji roditelji žive blizu mene, imam tu sreću da su tu za nas. Deca vole kada ja kuvam, to je jako važno - rekla je Dušica za "Informer".

Video: Dušica Jakovljević u vrelom negližeu poželela svima slatke snove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA