≫ 

Lea Kiš na udaru zbog zbog fotošopa: Voditeljka liči na Jami komentari se samo nižu

Kako Jami od Lea Kiš, pitam?!", "Koliko ćete Fotošopa? Može!", "Iju, i ja pomislih da je Jami" samo su neki od komentara

  • 4
Lea Kiš i Jasna Milenković Jami Foto: Nikola Tomić, ATA images

Voditeljka Lea Kiš napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama svojom objavom.

Naime, Lea se fotografisala na snimanju poslednje emisije, ali se, sudeći prema komentarima na Tviteru, malo više zaigrala u Fotošopu, te je mnogi komentarišu da liči na poznatu pevačicu Jasnu Milenković Jami.

"Kako Jami od Lea Kiš, pitam?!", "Koliko ćete Fotošopa? Može!", "Ja ne znam zašto žene ovo rade, sve izgledaju isto, kao vanzemaljci", "Iju, i ja pomislih da je Jami", "Dobro, malo se žena zanela, šta sad", nizali su se komentari, ali bilo je i onih koji su stali u odbranu Kišove.

"Pričajte vi šta god hoćete, ali žena izgleda kao zmaj", "Lepa je žena svakako, da li je malo koristila aplikacije za obradu? Jeste, ali ko to ne radi danas", "Ja mislim da su ovo operacije, a ne Fotošop. Šta god da je u pitanju, Lea izgleda sjajno. Hajde da vidim vas u njenim godinama", pisali su tviteraši.

Fotografiju Lea Kiš na kojoj liči na Jasnu Milenković Jami pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA