≫ 

Konstrakta proslavila rođendan u parku: "Dobila sam najveći apartman u hotelu, danas sam postala milionerka"

Umetnica je svoj divan dan proslavila sa fanovima

  • 0
Belgrade Beer Fest, finale Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Ana Đurić Konstrakta danas proslavlja svoj 44. rođendan i to - u parku. Sva u belom, ona je dočekivala goste sa osmehom na licu, a potom sa pratiocima podelila simpatičnu fotografiju i poruku kojom je pozvala ljude da joj šalju poklone.

- Poklone primam ovde, danas od 11.44 do 12.28 - našalila se ona.

Ovogodišnja srpska predstavnica Evrovizije je za ovu priliku obukla belo odelo po kom je prepoznatljiva sa ovog muzičkog festivala i sela za sto i tako dočekivala goste, prolaznike i fanove koji su prilazili da se fotografišu sa njom.

- Bilo je dece, starijih, slučajnih prolaznika, ljudi iz gradskog prevoza koji su došli da me posete. Ova situacija je trajala 44 minuta, na moj 44. rođendan. Danas sam postala milionerka, od moje drage koleginice sam dobila na poklon karticu na milion duhovnih dolara. Sjajno se osećam kao milinerka, sviđa mi se. Kad dobijem neki poklon koji mi se ne dopada ja se nateram da mi se dopadne. Pa ne, sve što je od srca može - rekla je Konstrakta i otkriva kako će pamtiti prethodne mesece:

- Godina iza mene je bila kao neka kometa koja me je zveknula, pa sad treba malo da organizujem taj krater koji se desio, ali je bilo jako lepo, vrlo intezivno. Još ne znam šta se desilo. Evrovizija jeste obeležila moju prethodnu godinu, da je euforija splasnula, splasnula je i sada je to nekako primereno i mojoj duši je lakše - ispričala je Ana Đurić za Blic, govoreći da obožava rođendane:

- Ja se radujem rođendanima. Budućnost je starenje. Svi koji su bili na našim koncertima znaju da je Konstrakta obična žena koja nosi šiške i ima mladež. Dobila sam najveći apartman u hotelu gde su je dočekali grožđe i banane, a drugi nisu dobili ni to. Dobila sam brdo poklona, ali ono što mene raduje jeste da ja darujem. Zato izvolite po bananu. Hvala što ste posetili moj rođendan, idemo napred i poboljšavam se - rekla je za Blic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @konstrakta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA