A od Šaka - umetnina! Cela estrada se okupila na venčanju Vanje Mijatović, evo šta su joj kolege poželele

Iako neće danas zvanično izvoriti sudbonosno "da", već u narednih nekoliko dana, ona i njen budući suprug Aleksandar organizovali su veliko slavlje

  • 7
Vanja Mijatovic Foto: Nikola Anđić

Pevačica Vanja Mijatović danas se udaje, zbog čega je okupila brojne prijatelje, porodicu, kao i kolege sa estrade.

Iako neće danas zvanično izvoriti sudbonosno "da", već u narednih nekoliko dana, ona i njen budući suprug Aleksandar organizovali su veliko slavlje.

Mnoge poznate ličnosti pojavile su se na svadbenom veselju, a kuma je pevačica Aleksandra Mladenović. Pored nje, tu su bili i Joca Stefanović sa izabranicom, Šako Polumenta, Jana Todorović i drugi.

Šako Polumenta došao je na veselje i kao poklon doneo umetničku sliku. 

Pevačica Jana otkrila je da li je ovaj događaj podseća na njenu svadbu koja se odigrala pre dve decenije.

- Kako da ne, to je bilo pre 20 i više godina, zaista je predivan osećaj. Poštovanje, razumevanje, tolerancija, to je najbitnije, zato moj brak traje punih 25 godina, to želim i našim mladencima. On je mlađi od mene dve godine, morao je da sluša i neke negativne komentare, bilo je ljubomore i svačega. Sada smo super, sve se promenilo kada se rodila naša ćerka. Čuvam privatni život, ko želi, on to može - rekla je Jana.

Kuma Aleksandra Mladenović priznala je šta je poželela mladencima.

- Ja sam uhvatila dva bidermajera, tako da ništa od toga. Ako bude danas, možda se pojavi pravi. Nisam spavala celu noć, uzbuđena sam. Ovo je jako poseban dan, velika čast mi je ukazana. Mi smo svaki dan zajedno, svaki dan se savetujemo. Želim joj puno ljubavi, dece, oni su moji kumovi. Svaka devojka poželela bi muškarca kakvog je ona izabrala. Oni žele da budu odmorni i da se svi lepo provedu danas, zato je venčanje drugi dan, sviđa mi se to - rekla je Aleksandra.

I Uroš Živković je otkrio šta je poželeo mladencima.

- Želim im drugo, treće, četvrto dete, sve najlepše. Za mene još nije vreme, mnogo ih je koji su pre mene na redu - rekao je Uroš.

Kasnije se pojavila Biljana Sečivanović sa mužem, estradni par Nikolina Kovač i Saša Kapor, Dragica Zlatić, Tamara Milutinović.

- Nije to pitanje za mene, možda jesam, ko zna - rekla je Tamara na pitanje da li je ona sledeća koja se udaje.

Ko je sve došao na Vanjino venčanje, pogledajte u galeriji.

Video: A muža sakrila: Vanja Mijatović otkrila uz koju pesmu će sa suprugom odigrati prvi ples na svadbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA