Otkrivamo! Severinin veliki hit pisan je po Cecinom životu: Ovako je Ražnatovićki "izmakla" pesma iz ruku

Seve je učinila sve da dobije numeru namenjenu folk zvezdi

  • 4

Severina Vučković pre jedanaest godina snimila je jedan od najvećih hitova u karijeri "Grad bez ljudi", a sada je otkriveno da je ta pesma pisana po uzoru na život najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, Miloš Roganović koji je potpisan kao autor teksta pomenute pesme bio je inspirisan Cecinim životom i svim nedaćama sa kojima se susrela.

Pesma je rađena namenski za Cecu, ali je sticajem okolnosti završila kod Severine.

- Filip Miletić koji je u to vreme sa Milošem Roganovićem pravio hitove pustio je Severini demo verziju "Grad bez ljudi" kako bi se pohvalio pesmom koji su napravili za Cecu. Nakon što je poslušala Seve je odlepila i rekla Filipu da ne pita koliko košta i da je spremna da plati duplo više od Cece samo da je ona otpeva - govori dobro obavešten izvor i dodaje.

- Uprkos tome što joj je Filip rekao da je pesma rađena po Cecinom životu i da su u njoj opisani dani u kojima je bila u zatvoru dok su joj deca napolju bila sama, te da reči nemaju nikakve veze sa njom, Severina nije odustajala i istog dana je došla u Beograd kako bi je snimila - završava priču izvor.

U novoj epizodi svog igrano dokumentarnog serijala "Ceca show" koji će se emitovati u petak 14. oktobra Ceca i Miloš će po prvi put govoriti na ovu temu a biće prikazan i početak rada na njenom novom albumu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    13. oktobar 2022 | 21:51

    Da je htela da bude njena pesma, bila bi. Svetlana je zbog lojalnosti prema Miliju i Marini mnoge hitove drugih autora prepustila drugim pevacima. Velika je greska sto je dozvolila da Mili drzi monopol nad njenim albumima. I sam Roganovic je skoro izjavio da pesma "Incident" napisana za nju, a da je Ceca nije uzela samo zato sto je bila privrzena Marini i Miliju.

  • Saša

    14. oktobar 2022 | 18:36

    Pisano po Cecinom životu? Ma,ajte,molim vas. Da nije ona bila "anđeo na stubu srama? Kako da ne...

  • krimi rad

    16. oktobar 2022 | 14:26

    ocigledno da oni koji nisu doziveli sve njene reinkarnacije nemaju pojma o kakvoj osobi se zaista radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA