≫ 

Viktorija Bekam uklonila tetovažu sa inicijalima supruga, pa poručila: "Bila mi muka je od nje"

- Te tetovaže sam dobila davno, davno i nisu naročito delikatne - rekla je Viktorija

  • 0
Viktorija Bekam Printskrin: Yotube/TheEllenShow

Modna kreotorka Viktorija Bekam izazvala je priče o razvodu prošlog meseca kada su fanovi primetili da je skinula tetovažu sa muževljevim inicijalima.

U nedavnom intervjuu za emisiju "Today" objasnila je da je proces uklanjanja tetovaža počeo pre nekoliko godina, i da je zaslužna za estetsku prirodu.

- Te tetovaže sam dobila davno, davno i nisu naročito delikatne -  rekla je ona i dodala da su njen suprug Dejvid Bekam i sinovi prekriveni prelepim tetovažama.

- Moje su bile samo malo debele i malo su krvarile i jednostavno nisu bile toliko lepe. Jednostavno nisu izgledali tako lepo. To ne znači ništa više od toga -  nastavila je ona.

- Mediji su počeli nagađati da sam ostavila muža. Ne. Samo mi je bila muka od tetovaže. To je tako jednostavno - rekla je Viktorija.

Govoreći o svojoj porodici, modna kreatorka se osvrnula i na raskol koji je, prema pisanju medija, proizašao iz braka sina Bruklina Bekama sa Nikolom Pelcom ranije ove godine:

- Bilo je to prelepo venčanje. Kao majka, videti sina tako srećnog mnogo znači.

Upitana šta se nada da će Bruklinova supruga uzeti kao lekcije iz sopstvenog braka, Viktorija je rekla:

- Mislim da je to bliska porodica i da su linije komunikacije uvek otvorene. Nikada ne možete da ponudite pravi savet, deca to moraju sama da shvate, ali morate da budete tu.

Video: Ceca u ludom provodu na svadbi Vanje Mijatović: Društvo joj prave kolege iz žirija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA