Ceca Ražnatović: Veljko i ja kada se posvađamo, cela kuća odjekuje

- Anastasija ima miran karakter dok je Veljko buntovan - rekla je Ceca

  • 1
Svetlana Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović odgovorila je na sva pitanja koja javnost intrigira već godinama. 

Nedavno je na Blic Tv počelo emitovanje "Ceca show" emisija, u kojima se prikazuje život folk zvezde i njene porodice.

Ona je istakla da se nije čula sa kolegama tim povodom, ali da joj publika redovno šalje poruke.

- Nisam se ni sa kim čula od kolega, ali publika mi šalje poruke podrške stalno. Jako im je drago što u takvom formatu vide zdrave porodične vrednosti. Dopada im se što smo vrlo spontati. To je prosto naš život. Poenta celog projekta bila je da se prikažu članovi moje porodica, pa i ja takvi kakvi jesmo. Meni je kamera prirodno okruženje i nisam imala problem sa snimanjem. Ceo život sam pred kamerama, zato sam ih i ugostila u svom domu. Nisam verovala da mogu da se upustim u takav projekat jer sam htela da sačuvam deo svoje privatnosti, ali shvatila sam sa dolaskom društvenim mreža da čovek više nema nikakvu privatnost. Zašto onda ne bih pokazala ljudima kako moja porodica funkcioniše, smatram da je naša porodica zdrava što je i najvrednije u životu - kaže Ceca.

- Anastasija i Veljko su različiti karakteri. Anastasija ima miran karakter dok je Veljko buntovan. Takvi su bili oduvek. To su bratsko-sestrinski odnosi, oni se posvađaju ali se jako brzo i pomire. Jako se vole. Veljko ima takav karakter na mene, ali i na tatu. Veljko i ja kada se posvađamo, cela kuća odjekuje. Sa Anastasijom se ne svađam - rekla je Ceca gostujući na televiziji Blic.

Ceca se osvrnula i na svoju karijeru, kao i pesme koje je otpevala.

- Nisam htela da snimim "Turbulentno", dvoumila sam se oko "Vodka sa utehom". Dosta sam se razmišljala oko pesme "Didule", bio mi je problem tekst u refrenu. Rekla sam tada Marini, kako da snimim "Didule", pitaće me ljudi šta to pevam. "Vidimo se daso" takođe nisam htela da snimim. Kada sam bila tinejdžerka nisam htela da snimim pesmu "Cvetak zanovetak", bio me je blam i šta će reći moji vršnjaci. Gazila sam tada tatu ispod stola i govorila mu da ne želim da pevam tu pesmu. Ni ne pevam tu pesmu na nastupima sad, ne ide da žena u mojim godinama peva da je cvetak zanovetak - odgovara Ceca.

Video: Ceca u ludom provodu na svadbi Vanje Mijatović: Društvo joj prave kolege iz žirija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA