Alis Adaktar nije trudna u 42. godini: Starija je i to ne malo

Majka Adama Adaktara konačno otkrila tačan brojh svojih godina

  • 10
Alis Adaktar Printskrin: INstagram/alis_adaktar

Majka Adama Adaktara, Alis Adaktar nedavno je objavila da je u drugom stanju, te je priznala da nije planirala da u petoj deceniji ponovo rađa.

Tačan broj godina majke "Boga obrva", nije bio poznat javnosti, ali je ona sada okrila na Instagramu da je u 47. godini života.

- Zvahvalna sam što sam u blagoslovenom stanju u 47. godini. Uživam u svakom momentu, što i vama želim! - napisala je Alis u opisu fotografije sa ljuljaške.

Inače, Alis pored Adama ima ćerku Viktoriju, i još jednog sina, a kada je javnosti saopštila da čeka još jedno dete oglasio se njen sin i otkrio Adam kako je reagovao na vesti da će uskoro dobiti mlađeg brata ili sestru. P

Partner Alis Adaktar se ne pojavljuje u rijalitiju, a ona ga je prokomentarisala za medije.

- Svesno sam pristala da moj život bude javan, drugi ljudi to ne zele i ja to poštujem. Odluka da zadržim dete je samo moja, jer sam ja majka, a na kraju krajeva, život muškarca se ne menja dolaskom deteta - rekla je Alis o ocu svoje bebe.

Video: Najveća tajna porodice: Niko ne zna ko su očevi dece Alis Adaktar, a ona je opet trudna u 42. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA