Aleks Nikolić mora da napusti Zadrugu: Ponovo ide na vađenje silikona, evo o kakvom zahvatu je reč

Ona je tokom razgovora sa Ivanom Marinkovićem ispričala da je ona trebalo da bude ovonedeljni vođa, ali da je zbog izlaska iz "Zadruge" sprečena

  • 3

Aleksandra Nikolić otkrila je da uskoro napušta Zadrugu jer mora na operaciju, a u razgovoru sa zadrugarima, otkrila je da se radi o izuzetno komplikovanom zahvatu.

Naime, ona je tokom razgovora sa Ivanom Marinkovićem ispričala da je ona trebalo da bude ovonedeljni vođa, ali da je zbog izlaska iz "Zadruge" sprečena.

Poznato je da je Aleksandra krenula da menja fizički izgled, a prvo je počela sa operacijom usana.

Sada je čeka još jedna operacija, pretpostavlja se da je ponovo vađenje silikona iz usana, a doktor joj je rekao da će sam proces biti dosta komplikovan.

- Htela je mene da stavi, ali ja idem na operaciju. Meni bi posle operacije odgovaralo da spavam u hotelu - rekla je Aleksandra i dodala:

- Mora sve da se vadi, rekao mi je doktor da operacija nije nimalo naivna, ja sam se uplašila. Trajaće duže malo operacije, više od dva sata, totalna anestezije ide, ja se toga plašim, ne znate koliko - ispričala je ona.

Video: Nije joj dugo trebalo: Maja Marinković nasrnula na Aleks Nikolić, polila je uz žestoke uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba-Vanga

    16. oktobar 2022 | 08:44

    Ko traži djavola, naći će ga!

  • Ja

    16. oktobar 2022 | 15:12

    Vadi silikone iz grudi. Čekala da udje u rijaliti da bi to uradila.

  • ????

    17. oktobar 2022 | 15:42

    Ove žene su poludela šta rade od svog tela. A zadruga je dno dna. Nema gde više ni da se pobegne od ovih ludirija, ceo svet je skrenuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA