Otkriveno kako će se zvati sin Kristijana i Kristine: Golubović će detetu dati dva imena, evo i koja

Oni sa nestrpljenjem isčekuju rođenje deteta, a od momenta kada su saznali za trudnoću i pol bebe, mnogi su se pitali kako će par nazvati sina

  • 4

Bivši zadrugar Kristijan Golubović i njegova verenica Kristina Spalević, koji su vezu započeli pred kamerama, uskoro će postati roditelji. Inače, par je odlučio da svom detetu da dva imena.

Oni sa nestrpljenjem isčekuju rođenje deteta, a od momenta kada su saznali za trudnoću i pol bebe, mnogi su se pitali kako će par nazvati sina.

Jedna od ideja je bila da ga nazovu Kristijan, međutim, ipak su odlučili da bebi daju ime Konstantin Kristijan.

Ono što je zanimljivo je to što Kristinin termin za porođaj pada na dan rođendana Kristijanovog prvog sina, pa nije isključeno da će doskorašnji zadrugar imati dupli razlog za slavlje.

Golubović je nedavno diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog nasilja nad kaskaderom Urošem Ćertićem, ali je u jednom od intervjua istakao da mu produkcija nije tražila nazad novac koji je unapred dobio za desetomesečni boravak na imanju u Šimanovcima. Prema njegovim tvrdnjama, njegov ovogodišnji honorar iznosi 500.000 evra, premda je malo ko poverovao da je reč o stvarnoj cifri.

Video: Kristijan napao i pretukao kaskadera Ćertića: Ludilo u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA