Jovana Jeremić istakla da voli Cecu i Milicu, a jednu pesmu joj puštaju konobari čim kroči u kafić

Jovana je, kao i inače, listala dnevne novine, da bi se na jednoj strani našle Svetlana Ceca Ražnatović i Milica Pavlović jedna do druge. Ovo je voditeljku odmah obradovalo

  • 2
Jovana Jeremić, Svetlana Ceca Ražnatović i Milica Pavlović Foto: TV Pink, Nikola Tomić

Voditeljka Jovana Jeremić je tokom "Novog jutra" istakla da dve pevačice mnogo voli, a onda je ispričala da da joj jednu pesmu u svakom kafiću puštaju.

Jovana je, kao i inače, listala dnevne novine, da bi se na jednoj strani našle Svetlana Ceca Ražnatović i Milica Pavlović jedna do druge. Ovo je voditeljku odmah obradovalo, te je ushićeno rekla:

- Ja mnogo volim Cecu i Milicu. Baš ih volim i one to znaju. Obožavam njihove pesme. Snimam redovno pesme, pa kačim na Instagramu i onda tagujem i izvođače.

Jeremićeva je istakla da svi znaju koliko voli pesmu "Provereno" od Milice Pavlović, pa čim uđe u kafiće, zaposleni joj odmah puste tu numeru.

- Kada uđem u bilo koji kafić, konobari, menadžeri lokala mi odmah puste "Provereno", pa mi onda priđu i pitaju da li čujem pesmu - ispričala je Jovana tokom svoje emisije.

Video: Roze moćni rendžer? Ne, to je Jovana Jeremić: Voditeljka snima figuru u teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA