≫ 

Ljupka Stević progovorila o generalu Simiću i drugim bivšim vezama, pa priznala: "Uvek sam bila oštra"

Pevačica naglašava da se nikada ne vraća na staro, te kako su kod nje svi nekadašnji partneri "zabetonirani"

  • 2
Ljupka Stević Ljupka Stević Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ljupka Stević je otvoreno progovorila o svom ljubavnom životu gostujući u jednoj emisiji, te objasnila kako je to ona uvek bila oštra prema svojim partnerima.

Na staro se, tvrdi, nikada ne vraća - pa tako nije ni Dragiši Simiću. Dve godine posle skandala o kom se dugo brujalo, kada mu je, kako se navodilo - uništila kola zbog prevare, više nisu ni u kakvom kontaktu.

- Ne postoji ni bivši ni sadašnji, ali se nadam budućem. Imala sam buran vikend, 20 sati nespavanja, nekoliko vožnje, a evo sada sam ovde... Nemam ni vremena ni za ljubav, iskreno. Ni da izlazim, a ni da se krećem. Svi ti moji udvarači jedino mogu negde usput da me sretnu. Neka veza mi nije ni fokus, a ni predmet interesovanja, jer u ovom trenutku ne bih mogla ni da se posvetim nekome onako kako treba - objašnjava svoju trenutnu situaciju Ljupka u "Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavlja o tome da li nekadašnja ljubav može postati i buduća.

- Mislim da ne, bar iz nekog mog iskustva. Nikada se nisam vraćala na staro, sve što je bivše kod mene ostaje u prošlosti. Ako je ljubav velika ili ako postoji, možda jeste moguće, ali ja sam malo drugačija. Kod mene su bivši zabetonirani - naglasila je, a zatim se dotakla i Simića.

- To je apsolutno završena priča. To je bilo pre oko dve godine, davno. Zaista, bivšima želim sve najbolje, ali to je zauvek završeno - rekla je pevačica, a zatim otkrila i da li se ikada viđala sa bivšim devojkama svog partnera, javno ili u tajnosti

- Nikada to nisam uradila zaista, nisam imala takva iskustva. Više sam ja bila ta koja sama zove neke bivše pa objašnjava kako stoje stvari. Oduvek sam ja bila tako oštra u svojim vezama - zaključila je Stevićeva.

Video: Pijana sam, srećo: Ljupka Stević uplakana, razmazana i pod gasom se uključila uživo na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA