"Ne osećam se kao mlada, žena sam u godinama": Indi otkrila zašto je krila supruga, ovo su detalji venčanja"

Pevačica je progovorila o detaljima intimnog venčanja kojim je iznenadila sve

  • 2
Indira Aradinović Indi Foto: Nikola Tomić

Pevačica Indira Aradinović Indi tajno se udala za biznismena iz Danske, a javnost je za to saznala nakon što je objavila fotografiju s venčanja na Instagramu.

Ipak, sada je progovorila o detaljima intimnog venčanja kojim je iznenadila sve. Ona je otkrila kako se oseća nakon svog specijalnog dana koji je sakrila daleko od očiju javnosti.

- Ne osećam se kao mlada, nevesta, jer sam ja žena u zrelim godinama. Za mene brak nije isti kao u onom periodu kada sam imala 20 godina. Udala sam se za čoveka koga volim, a da li će biti onaj pravi - vreme će pokazati. Nisam bila u venčanici, bila sam u haljini koja je svečana, za ručak povodom venčanja - ističe pevačica.

Za razliku od drugih kolega i ličnosti sa estrade, pevačica je skrivala detalje veze, ali i venčanja, te je otkrila zašto je to uradila.

- Nisam jedva čekala, već mi se desilo. Nisam neko ko je sebe video kao ženu i majku, ja sam umetnica, već mi se dogodilo. Ne kačim detalje jer je to nešto intimno i moje. Bilo je čudno, lepo, uzbuđeno, bilo je tu raznih emocija. Taj dan su se naše porodice i upoznale, mislim da je to jako lepo. Zanimljivo je i drugačije, dosta je bilo spontanosti. Ništa se nije radilo za druge, sve je bilo intimno i lepo - kaže Indi.

Pevačica je otkrila da li je papir nešto promenio i kako se sada oseća kao udata žena.

- Meni to ne menja ništa, papir ili bez papira, isto je. Možda nas drugi drugačije gledaju, a što se nas tiče, samo je jače i veće. Shvatila sam da sreća voli tišinu. Meni je svadba staromodan čin, a i da se razumemo to je velika obaveza. Ja sam sebično ušla u svoj brak - govori ona.

Indi je za sam kraj izdvojila i najteži period u svom životu.

- Moja borba za život definitivno, verovala sam da ću se izvući, ali bilo je jako teško - zaključuje Indi Aradinović u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Video: Indi se skinula i zatresla bokovima: Kad je zamešala pozadinom, suknjica je sama spala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jko™

    16. oktobar 2022 | 20:56

    Čuj ovo "ja sam umetnica"?! Za koji moj onda ljudi idu na te akademije? Što im neko ne kaže da se to može biti i bez osnovne škole?

  • Zvele

    16. oktobar 2022 | 19:38

    Prava Lisa En....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA