"Zaslužuju jedno drugo": Dalila prokomentarisala vezu Aleks i Dejana, uporedila sebe s Nikolićevom

Dragojevićka je prokomentarisala odnos bivšeg muža i njegove devojke

  • 4
Dejan Dragojević Dalila Dragojević

Foto: Kobra

Dalila Dragojević konačno je progovorila o vezi svog uskoro bivšeg supruga Dejana Dragojevića i njegove devojke Aleksandre Nikolić. 

Na pitanje Dušice kako joj deluje odnos zadrugarke i njenog muža, ona je odgovorila:

- Pa slatki su mi, šta drugo da kažem? Borba, neka se izbore. Zaslužuju jedno drugo. Ja mislim da će oni uspeti. Moguće da postoji da je priča malo iscenirana od strane Aleksandre, da bi ona izašla u prvi plan. Gledajući sa strane, mislim da je velika borba za kadar i ta afera "čokoladica", jako je teško izbiti u prvi plan kad ima 50 učesnika i kad su se neke priče iskrojile. Aleksandra nije neko ko voli da bude po strani, pa iako je u ozbiljnoj vezi ne odgovara joj mirna luka, pa je možda požela da uzbzrka more - rekla je Dragojevićka.

- Mnogi su imali teoriju da ste se ti i Dejan dogovorili, pa je otišlo predaleko - rekla je Dušica.

- Ne može da se poredi sa mnom, jer sam ja bila na granici šta da uradim, da li da priznam ili se distanciram. Kad sam videla da ne mogu i da je jače od svega, ostala sam i rekla kako stvari stoje. Nisam imala potrebu da plačem i divljam, imala sam momente kad sam želela da sakrije. Kad sam videla da nemam gde, rekla sam i koštalo me je svega - rekla je Dalila.

Drugoplasirana zadrugarka svojim ljubavnim životom privlači veliku pažnju javnosti, a kako je i zadrugari u novoj sezoni rijalitija spominju, ona kaže da je to očekivala.

- Kad se završi rijaliti, uvek se upoređuje sa prethodnom sezonom i to mi je normalno. Koliko sam shvatila i koliko pratim na Instagramu, više je u pozitivnim smislu. Nekako se klupko odmotava. Dala sam izjavu za i rekla da sve dolazi na svoje. Miljan je pričao neke stvari koje su se desile u petici, shvatili smo da su informacije došle do Dejana - rekla je Dalila u emisiji "Izbacivanje".

Video: Dalila otkrila kako joj teku radovi na obnovi kuće u kojoj je nekada živela sa Dejanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA