Popovićeva žena pre pet godina predvidela njegovo pomirenje sa Mitrovićem: "Samo je pitanje vremena"

- Kakvom energijom čovek zrači, takvu energiju i ljude privlači - rekla je Suzana

  • 1
Suzana Jovanović, Saša Popović i Željko Mitrović Foto- Ilustracija: ATA Images

Pre nekoliko dana čelnik Pink televizije Željko Mitrović i kreativni direktor muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Saša Popović, potpisali su ugovor o saradnji.

Tako će se ovaj popularni šou ponovo emitovati na ružičastoj televiziji, posle više od 18 godina. Tada su i ova dva medijska maga poslednji put sarađivali, iz samo njima znanih razloga.

Međutim, supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, pre pet godina je u javnosti govorila o njihovom odnosu, kada im je predvidela pomirenje.

Naime, ona je objasnila da je duboko uverena da će njen suprug i Mitrović ponovo sarađivati, te da je samo pitanje vremena.

- Kakvom energijom čovek zrači, takvu energiju i ljude privlači. Duboko sam ubeđena i mogu da tvrdim da će Željko Mitrović i moj Sale ponovo sarađivati! Samo je pitanje vremena. Kažem vam, sto odsto. Obojica su puni energije, ideja, njih dvojica su dve najveće aždaje u ovom poslu. Najbolji su i prosto je neminovno da ponovo udruže snage - rekla je Suzana i dodala:

- Ni Sale, ni ja nikada nigde nismo zatvorili vrata zadnjicom! Ovaj posao pruža milijardu mogućnosti. Nikad čovek ne zna na koji put će ga život navesti i s kim će se na tom putu sresti. Zato nikada ni za koga nisam rekla ništa ružno. A svako mora da živi sa svojom savešću, sa onim što kaže ili uradi. Mi smo Pinku donosili visoke rejtinge, lepo smo sarađivali i bez obzira na to ko šta pričao, Sale i ja imamo samo reči hvale za tu kuću - izjavila je Jovanovićeva svojevremno za portal "Vesti online".

Inače, kako je saopšteno, najpolularnije muzičko takmičenje na Balkanu kreće sa emitovanjem već 5.novembra, a za ovu sezonu se prijavilo preko 7.000 novih kandidata.

Video: Saša Popović nema dilemu: Odmah vam kažem da Marija ostaje u žiriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA