Spasila život čoveku koji je hteo da se ubije: Katarina se povukla iz javnosti, rodila sina, ovako sada uživa

Ona je dospela u centar medijske pažnje 2007. godine nakon što je spasila život čoveku koji je želeo da skoči sa Brankovog mosta

  • 0
Katarina Vučetić Foto: Instagram/grofica_di_milutovac

Herojski podvig Slobe Radanovića, koji je juče spasao čoveka koji je pokušao da se ubije skokom s Pančevačkog mosta, oduševio je javnost. 

Sam pevač nije želeo mnogo da priča o ovom događaju, ali je za "Telegraf" ukratko objasnio kako se sve odigralo, te da je bez razmišljanja krenuo da pomogne.

Sloba nije jedini sa javne scene koji je spasio čoveka smrti. Pre godinu dana isto je uradio i Mihajlo Veruović Vojaž.

Incident se dogodio u večernjim satima, kada je Vojaž slučajno spazio devojku na Brankovom mostu.

On ju je video dok je vozio bicikl, pa je stao i sa njom popričao i ubedio je da to ne uradi. Devojku su prevukli preko ograde, a kasnije je došla i Hitna pomoć.

Pre nekoliko godina u istoj situaciji se našla i manekenka i voditeljka Katarina Vučetić. Ona je dospela u centar medijske pažnje 2007. godine nakon što je spasila život čoveku koji je želeo da skoči sa Brankovog mosta. 

Katarina ga je ubedila da to ne čini, a on joj je pružio ruku i sišao sa ograde. Tada su joj svi aplaudirali, ali ni ona nije želela da puno govori na tu temu.

Inače, manekenka je najviše pažnje privukla kao učesnica rijalitija "Survajver", gde se pokazala kao vešt učesnik, a jedna od scena po kojoj je zauvek ostala upamćena jeste kada su joj tokom igre ispale grudi.

Svojevremeno se oprobala i kao voditeljka, nakon čega se potpuno povukla iz javnog života.

Zgodna crnka, koja danas ima 39 godina, važila je za devojku za kojom muškarci gube glavu. 

Iako je u jednom momentu imala gotovo plavu kosu, a zatim nosila šiške, Katarina se vratila među crnokose, te sada izgleda veoma slično kao na početku svog medijskog pojavljivanja. Bavi se modnim dizajnom i jogom, a vreme često provodi i na putovanjima.

Pre nekoliko godina manekenka je dobila i sina kojem je dala ime Vukman, a na društvenim mrežama uglavnom objavljuje slike sa njim.

Kako su mediji pisali, partner s kojim ima dete je zapravo bivši dečko voditeljke Rade Radenović, biznismen Predrag Ilić.

Slobodno vreme provodi u rodnom Milutovcu, mestu odakle je potekla i došla u veliki grad.

Interesantno je da su u Katarininoj rodnoj kući i dedovini snimane scene iz "Žikine dinastije".

Naime scene kada Boba ide u vojsku pa se slavlje pravi u Milutovcu je zapravo dvorište Katarininih babe i dede.

Ona je svojevremeno ispričala anegdotu kako su se njena baka i komšinica stalno svađale oko toga čije su guske bile u kadru kada Žika odvodi Daru u seno da vode ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA