Sestre Bekvalac kao boginje stila na modnoj reviji: Nataša i Kristina u ovim kombinacijama su "moć"

Bekvalčeve su od glave do pete bile u crnom, a, a pojavom su očarale sve prisutne

  • 0

Sinoć je održana modna revija kojoj su prisustvovale mnoge javne ličnosti, među kojima su se posebno istakle pevačice Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina Bekvalac.

Nataša i Kristina su odabrale moćne kombinacije, a od glave do pete su bile u crnoj boji. Pevačica je imala dugačku haljinu koja je pratila liniju njenog tela. Iako je bila "zakopčana do grla", videlo se koliko je starija sestra Bekvalac zgodna, a mnogi prisutni su komentarisali da nikada bolje nije izgledala.

Kristina je izabrala nešto "otvoreniju" toaletu, pa je istakla dekolte. Iznad leve noge, poseban detalj bio je mali šlic kao doza seksepila koji su svi skenirali pogledom.

Inače, tokom modne revije desila se "hit" scena kada je Jelena Karleuša sa bine bacila Nataši bidermajer. Svima poznato da Bekvalčeva iza sebe ima tri braka i da se često šali na svoj račun, u tom duhu je bila i njena rekacija.

Pevačica je uhvatila bidermajer, a onda je skakala od sreće. Ovo je kadar je oduševio sve prisutne koji nisu mogli da prestanu da se smeju.

Video: Karleuša izašla kao mlada iz cipele od 8.000 evra: Priredila neviđeni šou na reviji cipela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA