Đole Đogani progovorio o braku sa Vesnom: "Volim kad moja žena pokazuje telo i svi zevaju u nju"

- Mislim da je privilegija imati ženu koju želi veliki procenat muške populacije - rekao je Đole

  • 3
revija Steven Dockman Foto: ATA Images

Denser Đole Đogani otkrio da tera suprugu Vesnu da se skida jer obožava kada je provokativno obučena, te da ga posebno loži dok drugi muškarci balave na nju.

Naime, Đole je otkrio kako  podnosi muške poglede koji "skidaju" njegovu mladu suprugu.

- Ja uvek volim kada moja Vesna pokazuje telo i kada je zgodna. I volim kada je svi gledaju - i muškarci i žene. Kada zevaju u nju, znači da je poželjna, zgodna i lepa. I onda je i ona zadovoljna. Meni ne smeta kada je gledaju. Uvek sam uživao kada u nju gledaju i žele je. Ja znam da je Vesna samo moja i to je to. Nisam ljubomoran. Mi nemamo momente ljubomore - rekoa je Đole i dodao.

- Uživam u njenoj lepoti i uživam kada drugi uživaju da je gledaju i žele. Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe. Mislim da je privilegija imati ženu koju želi veliki procenat muške populacije - rekao je Đole za Republiku, a onda priznao da je zamerio Vesni korekcije koje je nedavno imala na licu, a radi se o hijaluronu i botoksu.

- Nisam pristalica, ja sam protiv toga. Mislim da čovek treba da stari i bude u skladu s godinama. Sve te varijante koje nisu prirodne ne volim. To je ipak samo moje mišljenje, svako radi šta voli i hoće - rekao je denser, a pevačica se našalila da joj pored njega nisu potrebni hejteri i dodala:

- Ja sam ovo više puta radila, samo sam ovog puta prikazala.

Vesna i Đole ponosni su na sina Adriana, koji je već sada, iako još maloletan, veoma interesantan devojkama.

- Prošli smo pubertet od starijeg deteta, sada ova mala ulazi u pubertet. Adriano nam je prelep. Mnogo je dobar. Ja sam stroga, a Đole nije. On im daje slobodu. Adrian aktivno trenira fudbal i u sportu je. Meni prilaze devojčice u gradu, slikaju se sa mnom, a onda kažu: "Vesna, pozdravite Adriana." Otimaju se oko njega - pohvalila se ponosna majka, a otac je dodao da je sinu više popuštao nego Vesna, dok je on bio svestan da je deci potrebna sloboda, kao i smernice.

Video: Vesna Đogani pokazala pozadinu u bikiniju: Pevačica sunča svoje zategnuto telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa da

    21. oktobar 2022 | 17:04

    Potpuni nedostatak samopouzdanja i kompleks inferiornosti kada je bitnije sta drugi misle i zele

  • velja

    21. oktobar 2022 | 20:34

    O cemu on prica... Tuzno.

  • Рус

    21. oktobar 2022 | 19:03

    Ma voliš ti i knjigovodju.. hahahahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA