Vesna otkrila da li je teška za saradnju: Pevačica ima posebna pravila, ove stvari moraju da se poštuju

- Do sudnjeg dana ću pevati, sigurno ću završiti na bini. Ja ne vidim sebe u penziji, ja mislim da kada ne bih pevala, posetila bih onaj svet - rekla je Vesna

  • 1
Vesna Zmijanac Foto: ATA Images

Pevačica Vesna Zmijanac progovorila je o svom privatnom životu, odala tajnu svog negovanog izgleda, pa se prisetila trenutaka kada je bila mlađa.

Vesnu su prvo pitali za fotografije iz mladosti kada je imala crnu kosu kojoj nije ostala verna.

- U tim godinama je to moglo da prođe, sada ne -  rekla je Vesna, a onda otkrila koja je njena tajna kada je izgled u pitanju.

- Navika, pola veka to radim, stvarno mi je prešlo u naviku - rekla je pevačica, a onda prokomentarisala fotografiju sa venčanja sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

- Nisam videla sliku, ali znam o kojoj je reč, to je bilo lepo vreme, mladost je uvek lepa, to je mojih 25, 26 godina, bitno da je meni bilo lepo - rekla je Zmijanac.

Vesna je takođe otkrila i da za nju neće biti penzije i da će zauvek pevati.

- Do sudnjeg dana ću pevati, sigurno ću završiti na bini. Ja ne vidim sebe u penziji, ja mislim da kada ne bih pevala, posetila bih onaj svet. Svuda punim sve, volim koncerte, trgove, kafana me vrati u mladost, radujem se kada dolazim ovde, ovde mi je kao kod kuće - rekla je pevačica i otkrila da nije laka za saradnju.

- Nisam laka, moraju neka pravila da se poštuju, neke osnovne stvari. Recimo ozvučenje, prostor gde stojim, ima sitnica koje me remete u nastupu, ponekad se ljutim, ali sve prođe - završila je Vesna za Kurir.

Video: Vesna bez šminke i sa keceljom sprema za porodicu: Nikolija snimila prazničnu trpezu

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    21. oktobar 2022 | 17:41

    da li je nabavila drva za ogrev za kucu u selu dragolj kako vi kazete na bukulji a ona je 25 kilometara od bukulje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA