Bulatova hit izjava iz Bisera: "Objasnio" kako je kompjuter satanistički produkt, pa pomenuo vize

- Reč kompjuter podeljen numerološki dobijamo 666. To je automatski u službi satane - izjavio je pevač

  • 5
Marko Bulat Printskrin/youtube/bkemisije

Pevač Marko Bulat našao se u centru skandala nakon što je završio u Urgentnom centru zbog povreda koje mu je navodno zadala supruga Marija. Incident je izbio u porodičnom stanu na Novom Beogradu.

Marko je danima glavna tema u javnosti, o njegovom ponašanju, ali i gostovanju u "Novom Jutru" kod Jovane Jeremić se priča, a na društvenim mrežama se sada se pojavio snimak njegovog gostovanja u emisiji "Biseri" Vanje Bulića gde je pevač pokušao da objasni kako je kompjuter satanistički produkt, te je povezao naziv ovog uređaja sa đavoljim simbolom "666".

- Simboli Amerike su sve magijaški. Od pentagona do onog orla što u kandžama drži granu sa 13 bobica. Imaju i 13 zvezdica. Znači sve 13, 13. Sve magijaški simboli. Na Kapitol Hilu ona statua koja simbolizuje satanu - počeo je objašnjenje Bulat pa nastavio.

- Reč kompjuter podeljen numerološki dobijamo 666. To je automatski u službi satane. Pomoću tih kompjutera, svi ti centri u kojima stoje sve te baze podataka služe novom svetskom poredku, da uđe u svaki kompjuter na ovoj planeti i pogleda šta imate u kompjuteru. Ako imate kameru, može da uključi kameru i da vas posmatra šta radite. Sve u službi kontrole ljudi - izjavio je, nakon čega je je pokazao papir na kome je stajalo da se iz reči kompjuter dobijaju tri šestice.

Nakon toga je objasnio da je bar kod u stvari žig zveri, a za vize je takođe imao posebno objašnjenje.

- Reč "viza" je iz tri civilizacije. Korišćene su "VI" to je broj 6 iz rimskog, "S" stigma iz grčkog alfabeta koja takođe ima numerološku vrednost 6 i "A" koji ima isto broj 6. To vam je 666 - rekao je Marko i zapanjio voditelja.

Emisija je emitovana početkom 2000. godine, a sada je postala hit na mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA