Prva ispovest Marka Bulata: "Nisam uhvatio Mariju sa drogom, posvađali smo se jer nisam hteo da je uspavam"

Prvo obraćanje Marka Bulata u javnosti nakon pto je prijavio suprugu za nasilje u porodici

  • 10
Marko Bulat Printskrin RTV Pink

Pevač Marko Bulat našao se u centru skandala kada je u četvrtak prijavio svoju suprugu Mariju za nasilje u porodici. Navodno, ona je fizički nasrnula na njega, nakon čega joj je izrečena zabrana prilaska pevaču. Marko se prekjuče iselio iz porodičnog stana u srpskoj prestonici, a Marija sa druge strane tvrdi da je zapravo ona ta koja je pretrpela nasilje od supruga.

Iako se do sada nije oglašavao, za razliku od svoje žene, Bulat je odlučio da prekine tišinu i da javno progovori o incidentu koji se dogodio pre dva dana.

- Nisam ništa čitao, sad sam uzeo da vidim, pošto se ne bavim čitanjem novina. Nijednom se novinaru nisam javio, izvanjavam se svima. Došao sam ovde u duksu, u prolazu, da bih rekao par stvari. Ispovest je kod sveštenika, kod tebe ću par rečenica - rekao je Marko Jovani Jeremič i dodao:

- Došao sam da kažem, vidim neistine vezane za mene. Bitnije mi je što se spominju neistine za moju suprugu koja je iovako u lošem zdravstvenom stanju. Nije mi nanela teške telesne povrede, nije me udarala bejzbol palicom. Izgrebala me je, davila me je, ogrebala tu u meko tkivo.  A u Urgentni centar sam išao da bih dobio taj papir o povredama, moraš da prođeš hiurga, ultrazvuk. Nije istina da je došlo do svađe jer sam je zatekao kako konzumira kokain. Došlo je do svađe jer ja nisam u datom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima, u tom jadu koji ima i muci. Bio sam tu, ali nisam uspeo da je uspavam i da budem adekvatan, da je smirim, da je utešim, da joj kažem da će biti sve dobro, jer je taj dan saznala da ima još jedno oboljenje, vaskulitis, oboljenje krvnih sudova, propadanje krvnih sudova.

- Kada je sve to prošlo, ne znam da li je trebalo da prijavim povrede zato što je neko jako bolestan i iz te muke je to uradio, za šta se suitra pokajao. A ja sam to u afektu to prijavio. U medijima piše da je ona izjavila da je meni poslužila kao surogat majka, pa kao da nije biloddrugih kadnidata. Da nekog hoćeš da ostaviš... o čemu su sve meidji pisali, ranije, mogao sam da je ostavim. Ne čekaš da te neko davi, nego ga ostaviš - rekao je on i dodao:

- Zvanično sam prijavio nasilje u porodici. Najbitnije mi je da kažem da nije istina da je došlo doo svađe zbog droge. A njene izjave neću da komentarišem. Nisam ja sam sebe davio...

Na pitanje da li će se razvesti, Marko je rekao:

- Ne znam, to ćemo da vidimo od ponedeljka. U razgovoru sa njom ne vidim njenu želju da brak opstane. Ja želim da opstane zbog dece, ljubavi i njoj pomoći jer je bolesna. I dalje je volim. Ona je majka moje dece. Kad je neko jako bolestan, nezadovoljan zdravljem, ne može zbog bolesti da pruži maksimum, dođe do ovakvih stvari. Možda je trebalo da ja imam više razumevanja... - kaže on u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    22. oktobar 2022 | 12:49

    Jasno je da niste čitavi* ni ti tvoja žena. E,šta je u pitanju to vi znate. Jadna vam deca sa vama

  • Uros

    22. oktobar 2022 | 13:09

    Morao da izadje u medije i da ,, opere" zenu. Direktiva majke advokatice 100%.!!!!Mala je bila zlo i jurila je poznate licnosti od mladosti. Sve sto je htela roditelji su joj udovoljavali ...greska u vaspitanju!!!!Zao mi je ipak zbog njene bolesti... to nije nimalo naivno. Ali to ne opravdava njeno ponasanje kao ni sve sto je radila i zbog cega su je optuzivali.Marku nikako nije trebala takva osoba za zenu.Uvek je bolje dobar razvod nego los brak!!!!

  • Bane

    22. oktobar 2022 | 12:45

    Koga uopšte briga zbog čega ste se vi posvadjali.. I to dobija prostor na tv-u?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA