Snajka Žike Jakšića je prava lepotica: Evo kako izgleda i čime se bavi mlada Jehoslava

Čini se da naslednik producenta, master enolog, uživa u bračnim vodama, ali se i on, kao i njegova supruga Jehoslava Jakšić ne eksponiraju u javnosti

  • 0
Rođendan Anastasije Raznatovic Foto: ATA Images

Sin Žike Jakšića Andrija Jakšić oženio se prošle godine, a sada je priznao da je strahovao zbog braka, jer su mu ga predstavili kao da je zatvor.

Ipak, čini se da naslednik producenta, master enolog, ipak uživa u bračnim vodama, ali se i on, kao i njegova supruga Jehoslava Jakšić ne eksponiraju u javnosti.

Žikina snajka, koja je prava lepotica, bavi se kozmetikom, a vodi miran život daleko od estrade.

Jakšić poštuje snajkinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije.

On je priznao da mu prija život s njom i sinom pod istim krovom, jer se divno slažu i jedni druge poštuju, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju.

Snaja Žike Jakšića u porodicu voditelja ušla je pre deset meseci. Na ludi kamen sa Andrijom stala je na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj, a ubrzo su se oboje preselili na Bežanijsku kosu kod voditelja. Žikin naslednik oduševljen je bračnim životom, posebno svojom izabranicom i njenom mirnom prirodom.

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu - rekao je Andrija za Stori.

Video: Ovo je nova devojka Žike Jakšića: Istakla dekolte, dok je on čvrsto grli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA