I Emina Jahović voli da vara: Pevačica vodi računa o ishrani, ali ima "cheat day" kada jede sve što poželi

Njena ishrana je pod posebnim nadzorom nutricioniste koji isključuje upotrebu šećera i žitarica, kao i drugih genetski modifikovanih namirnica

  • 3

Nedugo nakon što je krenula da se bavi muzikom, Emina Jahović shvatila je da je, osim talenta za jednu zvezdu, neophodno i da dobro izgleda.

Njena ishrana je pod posebnim nadzorom nutricioniste koji isključuje upotrebu šećera i žitarica, kao i drugih genetski modifikovanih namirnica.

Uporedo sa tim deo njene svakodnevne rutine su zahtevni treninzi zbog čega Eminine duge, izvajane noge dolaze do izražaja gde god da se pojavi, a stomak uprkos tome što je dva puta rađala zategnut je kao struna.

S obzirom na to da i ona ima dušu i voli da pojede i slatko i nešto malo slanije, jednom mesečno praktikuje takozvani "Cheat day" kada može da jede sve, čemu se njeni naslednici Jaman i Javuz izuzetno raduju.

Pre neki dan spremala je pastu sa crvenim sosom, koja spada u zdraviji obrok, a time se pohvalila na Instagramu.

Njeni pratioci su bili oduševljeni njenim kulinarskim umećem, pa su joj tražili recept.

Video: Emina Jahović peva Džejevu pesmu dok igra karte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    23. oktobar 2022 | 16:33

    O čemu vi to? Ova pevačica je davnih dana uradila barijatrijsku operaciju želuca,kakva dijeta,kakva ishrana, kakvi bakrači?????

  • Nena

    23. oktobar 2022 | 18:34

    Bolje da snima nove pesme,ume da peva a i ima i lepe pesme, nego što pametuje o ishrani.Ishrana je individualna stvar! Što odgovara meni,ne odgovara drugima i obrnuto.

  • Tea

    23. oktobar 2022 | 16:56

    Nije ni njoj lako kad mora da zivi ovako,da bi bila uspesna treba puno odricanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA