"Ako je u vezi, treba da nosi feredžu i da gleda u pod?": Mama Aleks Nikolić progovorila o njoj i Dejanu

Slovenka je progovorila o vezi svoje ćerke Aleksandre i njenog dečka Dejana

  • 6
Aleksandra Nikolić i Slovenka Nikolić Foto: Kobra
Slovenka Nikolić Printskrin: RTV Pink

Majka Aleksandre Nikolić Slovenka progovorila je o svemu što je muči, oplela po mnogim zadrugarima, ali i priznala kako gleda na ljubav njene ćerke sa Dejanom Dragojevićem.

Ona je najpre priznala šta joj smeta u Zadruzi.

- Smeta mi nepravda kao jednoj majci. Smeta mi to što je nisam drugačije usmerila, nego sam joj govorila sam: "sine, budi dobar čovek, učini i pomozi". Moja Aleksandra je takva jednostavno, ali dobije nož u leđa - počela je ona i dodala:

- Dok je išla u školu. bilo ih je mnogo iz te ljubomore, od kvazi drugarica, nikada joj nisu bile drugarice. Ali sada u Zadruzi, mnogi. Milica koju je Aleksandra prihvatila kao da joj je sestra, da bude sa njom, da bude tu, sada kada Aleksandre nema, Milica je ogovara na svakom ćošku. Navalili su na nju. I Miljan. Ne znam šta hoće od nje. Ono je strašno. Miki, njegovo ponašanje, šta mu je to moje dete uradilo da on takve neistine iznosi? Zorica Marković i ona. Nju svi napadaju. A zbog čega?

Dosta spekulacija je i o tome da li se Aleksandra zaljubila iako je u srećnoj vezi sa pobednikom pete sezone Dejanom Dragojevićem, a njena majka je svemu tome stala na put.

- Ne, ona se nije zaljublila. Odlično poznajem svoje dete. Ne znam šta treba, ako je u vezi da nosi feredžu i gleda u pod?

Na pitanje da li je u kontaktu sa Dejanom, Slovenska je bila rezervisana.

- Ja protiv njene ljubavi nemam ništa, ne mešam se. Prioritet mi nije ljubav, samo da moje dete ozdravi, da je vidim. Oni, njih dvoje, nadam se da je sve u redu. Upoznala sam Dejana. Ovde je bio. Javlja se, zove povremeno - kaže ona.

Slovenka je otkrila i da li se upoznala sa Dejanovom mamom Biljanom Dragojević.

- Upoznala sam je kada je bilo finale. Popričale smo kratko i to je to. Nismo se udubljivale u neke teme, zaista nismo.

Slovenka je prokomentarisala i Aleksandrinu emotivnu ispovest za emisiju 'Premijera', te je otkrila čime se ona zapravo bavila pre nego što je postala poznata.

- Za mnoge stvari nisam znala. Ti si taj koji ju je zbunio, pa je ona lupila nešto što je ispalo glupo i drugačije od onoga što zaista jeste. Ona je bila običan promoter, to rade skoro sve studentkinje. Daleko od toga da sam ja to podržala, ali tako je bilo. I ja sam radila po kafanama sa 18 godina, ali to je bilo dosta drugačije u to vreme - rekla je ona za "Premijeru".

Video: Nije joj dugo trebalo: Maja Marinković nasrnula na Aleks Nikolić, polila je uz žestoke uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    23. oktobar 2022 | 16:59

    Mama gleda u kuglu i skida crnu magiju? Izgleda ko starovlaška veštica.

  • Jelena

    23. oktobar 2022 | 16:50

    Dovoljno vam je da vidite mamu i jasnaa ce vam biti kcer.🤣

  • Tea

    23. oktobar 2022 | 16:26

    Koji student promoter,mama mozda zelela da upise fakultet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA